Aviseringar
Rensa alla

Kille i min klass


Ämnesstartare

Okej, jag har en fråga som ja hoppas att nån kan besvara! Under sommarlovet började en kille i min klass skriva till mig, inget djupt lxm bara om mitt utseende o att han tyckte ja va snygg o sen började han fråga om bilder han frågade ett antal gånger om vi skulle byta bilder. Nu när skolan började e d som att han totalt ignorerar mig vilket inte är nått chockerande men när ja prata me e kompis sa hon nått om att han förmodligen tänkt på mig när han runkat och nu varje dag i skolan tänker ja bara på d! Men a va tror ni? Hahaha


   
Citera

Hur gamla är ni? Det kan ju bara att ni nyligen har blivit intresserad av sånt, och vissa tycker att det är pinsamt om det. 


   
SvaraCitera

Låter som att han bara är ute efter nakenbilder. Alltså inte en person som är värd att spendera tid på.


   
SvaraCitera
L Y S

Killen är kåt på dig, men vanligtvis har man mer krav på en partner än att denne ska tycka att man är snygg. Killen verkar inte visa respekt eller omtanke så jag håller med Stanislav ovan.


   
SvaraCitera

Jag tror inte såna här trådar inte bör göras då det inte är nåt seriöst  problem.. en onödig tråd skapas och användaren loggar inte in och det tar massa onödig plats.. 

Har en känsla bara då man har sett liknande trådar förut..Trött


   
SvaraCitera

Det kan nog stämma. 


   
SvaraCitera

Du gjorde ett val, och du fick därmed en ny erfarenhet. Nu gäller det bara att gå vidare. Vilket inte alltid är lätt, men blir enklare med tiden. 


   
SvaraCitera