Aviseringar
Rensa alla

Laestadianer åldrarna 13-30 sökes till enkät om ungdom, laestadianism och samtid


Ämnesstartare

Hej!
Jag är student på ämneslärarprogrammet i historia och religionskunskap, åk 7-9 samt gymnasieskolan vid Stockholms universitet. Just nu skriver jag min C-uppsats om svenska laestadianska ungdomars erfarenheter av samtiden och söker nu laestadianska ungdomars samt unga vuxnas erfarenheter.

Svaren på frågorna syftar till att kartlägga om, samt hur ungdomar påverkas av sin religiösa bakgrund i laestadiansimen, i förhållande till samtiden. Nedan följer frågor riktade till laestadianer eller före detta laestadianer. Jag önskar svar från deltagare i åldrarna 13-30 år. (Är du strax över eller under i ålder och har något du vill dela med dig av är detta välkommet, men ange då din ålder.)

Vid medgivande kommer dina svar att anonymt ingå i min C-uppsats på ett icke spårbart sätt. Det insamlade materialet i Google enkäten sparas fram till dess att C-uppsatsen är godkänd, sedan kommer materialet raderas.

Länk till enkät:

Vid eventuella frågor skriv en kommentar nedan eller skicka ett privatmedelande i forumet. Största tack på förhand!

Stort tack på förhand.

/Frida


   
Citera

Spännande, lycka till med arbetet !


   
SvaraCitera

Hej Frida!

Jag har avslutat både grundskola, gymnasium och delar av universitet och jag hade ALDRIG HÖRT TALAS om Læstadianism!!!

Vet inte ens om ett forum som UNGDOMAR.SE är rätt forum att sprida liknande religiösa läror men jag misstänker att du inte får nämnvärt många svar. Att diskutera GUD är väl en sak men att sedan specificera sig ner på diverse villolärar kan alltid, om inte annat - förvilla folk.  Skeptisk


   
SvaraCitera