Aviseringar
Rensa alla

MP hatar svenska män.


Ämnesstartare

Din första tanke efter att ha sett dettahära? Tardig


   
Citera
NEMI
 NEMI

det där partiets populistiska drag förvånar mig ibland.


   
SvaraCitera
b1son

quotar intelligent person:
detta e bara för att sno röster från fi


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Vita heterosexuella män är en sammanräkning av normer och är av symbolisk betydelse. Vad som avses är kritik mot överheten.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

fjantigt


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Kissie är fan smart

Om man jämnför med hon i klippet


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

spiken i kistan för MP dårå


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Hon säger ju bara vad siffrorna visar och visar på ett samhällsproblem. 
Och personen som lagt upp detta klipp är ju uppenbarligen rätt korkad pga skrev "dom" och fattade inte hur köttindustrin påverkar.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Känner helt plötsligt att jag som vit man verkligen vill rösta på MP!


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

lol, tittade du ens på klippet? Jag tycker verkligen inte om Miljöpartiet men hon säger inte att hon hatar män. Hon talar inte heller om varenda enskild man utan om män som grupp.

Män som grupp äter mer kött, flyger mer, konsumerar mer, osv. Särskilt om vi tittar globalt. Globalt äger kvinnor som grupp några få procent av världens rikedomar. Nästan allt ägs av män. Inte av alla män självklart utan av rika män. Det hon säger är att klyftan mellan män som grupp och kvinnor som grupp ska jämnas ut, det tycker alla människor med något innanför pannbenet.

Personligen tycker jag inte det räcker utan även att klyftorna mellan män och klyftorna mellan kvinnor ska jämnas ut. De flesta män har ingen som helst makt över samhället eller ekonomin och inte heller de flesta kvinnor. Snarare än att bara se det i termer av kön som Åsa Romson gör tycker jag att man även måste se det i termer av klass och att det är en mer grundläggande konflikt än vad kön är. Arbetarklasskvinnor och arbetarklassmän har mer gemensamt och mer lika villkor än t.ex. borgarklassmän och arbetarklassmän eller dito med kvinnor har, men ser man inte att kvinnor som grupp är extremt missgynnade ekonomiskt och politiskt i världen jämfört med män som grupp så borde man kanske testa att öppna ögonen.


   
SvaraCitera

Jag tycker att hon trakasserar mannen för en massa saker. Det finns Också kvinnor som åker mycket flyg, det finns kvinnor som äter mycket, och alla kvinnor släpper kanske inte ut en massa avgaser men alla pruttar vi och mest gör vi det på natten och tjejer och kvinnor håller inne sina fjärtar men förr eller senare kommer de ut.

Åsa Romson påstår att kvinnor är en bättre mall en mannen, det är diskriminering. Hon påstår att män är mindre benägna att ändra sitt beteende, alla män är inte så.
Jag gillar kött och det kommer jag att fortsätta med men jag är visst benägen att vilja ändra på mitt beteende och äta mindre kött.
Hon påstår också detta: ''den rika männen som orsakar utsläppen och dem allra fattigaste kvinnorna som blir dem största offren(a)''. Varifrån MP har fått det ifrån vet jag ej men det är högst ologiskt och hon säger det som att det finns väldigt många rika män och väldigt många fattiga kvinnor. Ibland utnjyttjar kvinnor mannen och tvärt om, men jag tror att det är mest kvinnor som har det enklare att utnyttja mannen (det kan vara så men det behöver inte vara så).
Hon/MP påstår att män i allmänhet eller snarare i alla avseenden gör mer utsläpp än kvinnor men jag tror att det är ungefär 50/50.
Hon/MP påstår också att: ''Med dagens passiva klimatpolitik är att sätta dem lata männen framför kvinnor och barn.'' Och när blev det möjligt om jag får fråga mig? igår? För en vecka sen? Eller var det för ännu längre tillbaka?

Att dra Alla män över en kant och säga att såhär gör dem eller åtminstone dem män som nu kanske flyger mycket, äter mycket och prutar mycket och som är Väldigt miljöfarliga. Alla män flyger inte, det finns en del som gör det(alla som flyger, dvs kvinnor också), t.ex. via Bromma flygplats m.m.

De flesta män äter mer mat än vad kvinnor gör av olika anledningar för att man som man är hungrigare eller atlet.

Kvinnor Äter mindre mest för att det är en norm att kvinnor inte ska vara tjocka, muskulösa osv.

Jag är man jag gillar inte att flyga av olika saker t.ex. 1. det slämmer ut mycket koldioxid, åtminstone om man åker på semester varje år till Thailand och tillbaka. 2. det är högre lufttryck uppe i himmelen så det slår lock för öronen. 3. jag har ingen större anledning att åka ut på äventyr dels för att det är dyrt och om jag ska åka kommer jag vara borta ett långt tag.

För att detta inte ska bli allt för långt slutar jag här.

JAg orkar inte bry mig om MP:s dåliga politik och för att skona er såklart med en inte allt för lång text.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

kill em with fire


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Om hon anklagade invandrare för att begå våldsbrott, då bara några få procent av dem gör det, är det fruktansvärt.
När hon anklagar män för att stå för i princip all ondska i hela världen, när lika få procent av dem gör det, applåder.


   
SvaraCitera