Aviseringar
Rensa alla

När är man rik (mätt i pengar)?


Ämnesstartare

Hej!

När tycker ni att man är rik mätt i pengar? Man kan vara rik på mycket men det är pengar jag vill veta.

Vart känner du din gräns går där man blir "rik". Självklart är en person med 100 mille rik men vart känner ni gränsen går från inte rik till rik?

Mvh TL


   
Citera
Ämnesetiketter
M04
 M04

Kanske typ
När en person som köpa allt den vill och eller behöver, betala hus/el osv, kan ge bort lite, och kan spara till pension? 


   
SvaraCitera

tusen kronor


   
SvaraCitera

jag skulle säga att man är rik när man är ekonomiskt oberoende, eller då man kan leva sin livsstil utan att behöva arbeta.


   
SvaraCitera

Rik för mig är när man är ekonomiskt oberoende, och det går inte att säga en precis summa för det. Eftersom det då utgår från DINA egna kostnader för din livsstil. 


   
SvaraCitera

När man är helt ekonomiskt oberoende dvs man behöver inte fråga vad middagen på restaurangen kostar, vad den fina jackan kostar, vad drömbilen kostar eller vad drömlägenheten/drömfastigheten kostar utan man bara köper. Först då anser jag att man är "rik".

Det lär jag aldrig bli då jag inte spelar på hästar, lotteri eller liknande och knega ihop kulorna lär man aldrig bli rik på. Ledsen


   
SvaraCitera

När man köper nya kalsonger ist för att tvätta dom


   
SvaraCitera
Berit

Spontanköp utan att behöva oroa sig


   
SvaraCitera

En gång slutade jag särskilt med att ställa sådana frågor efter att jag lärde mig att tillämpa mina hobbyer och hobbyer till deras fördel och tjäna pengar på dem. Jag är en spelare och spelar en hel del onlinespel, när jag en gång kom över en artikel om betting on dota 2  Och jag blev förvånad över hur lätt det är att tjäna lite pengar med min hobby som cybersport


   
SvaraCitera

När man inte behöver oroa sig för att pengarna tar slut. Sen är det dock jävligt enkelt att spendera bort en hel del pengar på kort tid. Är man ganska sparsam så har man.
Om man har så pass mycket pengar att man inte måste arbeta är ett tecken på att man har bra med pengar.


   
SvaraCitera