Aviseringar
Rensa alla

Paypal


Ämnesstartare

Hej, jag har precis börjat använda PayPal och undrar en sak, hur brukar det stå i ert bankkonto (kontohändelse/historik)? Står det i ert bankkonto vart och hur mycket ni har handlat för med PayPal?


   
Citera

Paypal är kopplat till ett bankkort som i sin tur är kopplat till ditt bankkonto på din bank. När du handlar via Paypal så står det på ditt kontoutdrag vem som är betalningsmottagare. Ex handlar du på Tradera, Ebay eller Wish så står inte "säljarens namn" utan då står det bara Tradera, Ebay eller Wish. Handlar du ex på Elgiganten så står det "Elgiganten" på ditt kontoutdrag.

Jag har handlat väldigt mycket via Paypal och allt har funkar perfekt. Eftersom alla varor måste betalas i förskott så hjälper Paypal till om varan kommer fram defekt eller försvinner under transporten.
Paypal är ett multinationellt "bankföretag" och äger för övrigt både Tradera och Ebay!

Är det något du INTE SKA BETALA MED PAPAL så är det OLAGLIGA PRYLAR TYP DROGER därför då stänger de kontot och du kan bli av med alla pengarna!!!


   
SvaraCitera

Ja, när man handlar med PayPal syns det i kontoutdraget hur mycket som har dragits, när, till vad och att det har skett via PayPal.


   
SvaraCitera