Aviseringar
Rensa alla

Prao?


Ämnesstartare

Hej!
Jag går i 8:an och ska välja praoplats, jag funderar på att praoa hos en arkitekt eller hos en advokat. Jag undrar om man kan praoa hos en arkitekt eller hos en advokat och isåfall om det var kul att göra det. Plus en sista sak också, är det någon som vet de bästa arkitekterna/arkitektbolagen i norrköping eller???


   
Citera
Ämnesetiketter

Ring och fråga om du kan praoa hos dom. 


   
SvaraCitera

När jag var i din ålder slog jag upp i telefonkatalogen och ringde dit jag önskade praoa.  Du får leta upp företag inom branscher du tycker skulle vara roliga och praoa på och ring sedan dit. 

http://gulasidorna.eniro.se


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Jag håller med, även om det är mycket sent. Det är bara det att dagens unga människor glömmer bort en sådan funktion som bara en liten praktik hos ett företag som arbetar med ditt intresseområde. Det är mycket lättare att förstå vad den ena eller andra specialisten gör, vilket gör det lättare att välja yrke. En vän till mig visade mig en gång denna webbplats där jag kan få direkt juridisk hjälp. Den sida jag rekommenderar heter https://www.vasaadvokat.se/entreprenadratt/entreprenadjuridik/ . Här hittade jag all information som hjälpte mig att föra mitt mål i rättssalen. De hjälper dig också i andra saker i lagen, och de är mycket bra.


   
SvaraCitera

Du måste se till att du får ett bra stöd på praon. Att den som jobbar har tid för dig och dina frågor. Min bror körde en omgång på lager och det var verkligen smart. Det fanns en truckförare där som typ lärde honom köra. Var nog därför han fick truckkort hur snabbt som helst senare. Tänk framåt. Ju mer du kan lära dig och förstå om jobbet nu, ju bättre. Det kan komma väl till pass i framtiden. Lycka till!


   
SvaraCitera