Aviseringar
Rensa alla

SD vad är det?


Ämnesstartare

Intresserad av att veta hur folk tänker kring SD.


   
Citera

De som kallar SD i helhet för ett rasistiskt parti är samma personer som tror L, C, S, MP och V bidrar till samhällets välmående.


   
SvaraCitera

SD = Sverigedemokraterna glad?


   
SvaraCitera

De kan vara både rasister och demokrater.


   
SvaraCitera

Nånstans däremellan


   
SvaraCitera

SD = Sverigedemokraterna = Sveriges framtida hopp. Hjärta

Sedan är väl en annan fråga om SD skulle få 51% i ett kommande riksdagsval om de verkligen har så pass många kompetenta politiker så att de ensamma skulle kunna styra ett land? Det räcker  ju knappast med att de har en politiker som sticker ut dvs Jimmie. Gråter


   
SvaraCitera

Vi har gång på gång fått ta del både på kommunal nivå och rikadagsnivå av vad SD är. Jo, SD är rasister. Även homofoba och kvinnofientliga. Det sorgliga är att rasismen pga SD normaliserats så mycket nu att SD kan vara öppet (och ganska grovt) rasistiska utan att tappa några av sina väljare, eller kanske tappa väldigt lite av sina väljare väldigt tillfälligt.

Kan bara hoppas att det stämmer att SD nu stagnerar runt denna nivå, plus minus några få procent. 

Hjärta


   
SvaraCitera

Storchen84: SD kan vara öppet (och ganska grovt) rasistiska

var?


   
SvaraCitera

123fendas: var?

Alltså SD KAN vara det om dom VILL, dom behöver inte smyga med det mer tack vare sitt bidrag till normaliserandet av rasism. 

Hjärta


   
SvaraCitera

Vem bryr sig ens om politik längre 


   
SvaraCitera

Asstriid: Vem bryr sig ens om politik längre

He He He. Jag medger att jag kanske inte bryr mig lika mycket längre. Året 2017, såg jag på mycket Arg Blatte Talar. Inte längre, dock


   
SvaraCitera

Storchen84:

Alltså SD KAN vara det om dom VILL, dom behöver inte smyga med det mer tack vare sitt bidrag till normaliserandet av rasism. 

Hjärta

Ge ett exempel.


   
SvaraCitera

Deinosuchus:

Ge ett exempel.

Vad sägs om SD’s ”vi mot dom”-retorik? Fortsatt misstänkliggörande av särskilt flyktingar?

Vad sägs om, att om en icke svenskt-född man tafsar på en kvinna är det ett skäl för noll invandring ”för det är sånt dom gör”, men om en svensk man - särskilt SD-politiker tafsar på en kvinna, så är det ”bara ett misstag på fyllan”? Eller att kvinnan ljuger pga psykisk ohälsa?

Vad sägs om att oavsett vad för rasist-skandaler SD drabbas av så backar dom inte i mätningar medans vad för skandaler andra partier drabbas av tappat dom nästan alltid i mätningar? SD har överlägset flest skandaler - både rasistiska och icke-rasistiska - men dom har gjort så bra ifrån sig att hjärntvätta, suga fast sina väljare, normalisera rasism och ändra vad rasism egentligen är att det skulle krävas något väldigt extremt för att få dom att kanske vakna och inse SD’s ... ”skräpighet”.

Tack vare SD är det mycket mer okej att prata om muslimer och personer från vissa länder som om dom är mindre värda än vad det var för några år sedan. Och det bara fortsätter.

Hjärta


   
SvaraCitera

Det mest demokratiska vi har i riksdagenGlad


   
SvaraCitera

jointhebeat:
Intresserad av att veta hur folk tänker kring SD.

jag är invandrare men jag håller med väldigt mycket vad SD har att säga men delvis får vi inte hur SD grundades.

jag bor i en förort och runt 2012 börjar jag märka kriminalitet i en helt annan nivå och när 2015 kom in då var Sverige 6 meter under jorden vad jag tycker är att vi måste i först ta hand om våra invånare innan att tänka på andra vi har många utsatta områden bensin skatten är för dyr dom som bor i glesbygden får oftast en dålig inkomst och att äga bil är dyrt som fan de är mycket SD tänker på men dom andra patinera tänker inte på 

kollektivtrafiken är dyr som fan med att transportera runt sig i Sverige är fan sjukt dyrt 

inte för att vara en sån men vi kan se att hur mer invandrare som kommer så får vi i samband att kriminalitet ökar jag skyller inte på någon men jag tror att det tar ett så jävla lång tid att få ett beslut av migrationsverket om inte migrationsverket klarar en viss summa invandrare skicka hem dom hellre få ett svar än att vänta i flera år och chansa för att få ett uppehållstillstånd jag är inte så politisk insatt men detta är mina åsikter 


   
SvaraCitera