Aviseringar
Rensa alla

skägg


Ämnesstartare

jag har sedan jag typ var 8år velat ha skägg. men jag e transsexuell så det blir knas där. häromdagen så sa en läkare att om man är transsexuell så kan man fixa skägg o operera bort bröst o byta kön osv. men jag undrar ju hur det är om jag nu kan få skägg? vet ente direkt heller vart jag ska gå om jag vill det? vill ente heller ta det men mina föräldrar. någon som vet mera om hur det blir? vart man ska vända sej osv?
obs. vill endast ha seriösa svar.


   
Citera
Ämnesetiketter
Exner

Om du är kvinna och vill ha skägg, så behöver du testosteronbehandling, eller möjligen transplantation av hårsäckar till ansiktet. För att detta ska komma på tal, behöver du vanligen en utredning om medicinskt könsbyte.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Androgena steroider kan hjälpa kvinnor att få skägg. Det är dock inget man kan räkna med då du även behöver rätt anlag för just skäggväxt. Kan ej svara på hur vanligt det är.


   
SvaraCitera
alien

Ärligt talat vet jag inte vad "transsexuell" är men kan du verkligen veta detta om du bara är 14 år? I din bio skriver du att du är kille så då borde du väl få skägg framöver... bara vänta och se.  


   
SvaraCitera