Aviseringar
Rensa alla

Sno fast lämna pengar??


Ämnesstartare

Som ni vet så e det ju åldersgräns p tobak snus cigg etc, mina kompisar röker men inte jag. Dem har problem med att köpa för att dem ser typ ut som 9 åringar (dem e 15). Men det finns en turkbutik i stan som har bara typ ett litet skrivbord som kassa så att ciggen e helt nåbara. Jag undrar att om man e lite snabb med att norpa nått paket cigg och sedan gå iväg fast lägga pengar i kassan/på golvet på vägen ut. Räknas detta som att stjäla? Om det skulle räknas som att stjäla så ska jag säga till mina kompisar som håller på me sånt ibland att sluta. 


   
Citera

Hellre se ut som en 9 åring än att skriva som en


   
SvaraCitera

ni är 15 som röker?


   
SvaraCitera

Ja det är stöld och de borde sluta röka för att de är inte coolt och kostar bara pengar.

men om de mot all förmodan måste ha cigg och stjäla så ja, lämna pengar där då isf! Så att de där ungarna har nån honor i kroppen iaf


   
SvaraCitera

Är det inte bättre att du och dina tjuvar till vänner lägger av att röka på direkten så slipper ni de problem du nämner och dessutom kanske era föräldrar slipper begrava er i förtid om ni dör i plågsam lungcancer?

Arg


   
SvaraCitera

Det är ju aldrig bra att tjäla saker, åh andra sidan så lämnar ni ju pengar (jag hoppas att ni lämnar kvar så mycket pengar som det kostar), vilket i min värld inte är riktig stöld (eftersom att ni betalat).
Förövrigt är det inte coolt att röka, om man tror det då bör man fundera, speciellt om man tror att det är coolt att röka varje dag vilket knappast är coolt, då lär man bara få lungcancer vilket är fett ocoolt bois.
Själv röker jag cigariller och cigarrer men endast vid festliga tillfällen, alltså feströker jag. Jag kan ju inte påstå att det är bra men jag finner en viss njutning av det. Jag skulle börja röka varje dag, det är kostsamt och enbart korkat.


   
SvaraCitera
Lokes

Ni vet väl att ni bryter fortfarande mot lagen även om ni betalar för produkten? Du tror inte att dom har koll ens alltså övervakningskameror? So vqrför ens börja röka om ni knappt ens får tag på produkten


   
SvaraCitera

Bara gör inte sånt skit. punkt


   
SvaraCitera