Aviseringar
Rensa alla

Tjej som gillar att visa upp sig..?


Ämnesstartare

Är det okej att vilja visa upp sin kropp för killar/män (OCH tycka om det själv)? Vad tycker ni? Varför okej/varför inte okej?


   
Citera

Ja 


   
SvaraCitera

Aa klart. Så länge man har koll på att det är ett jättedåligt sätt att fastställa sitt självvärde och att söka bekräftelse på.

allt med måtta osv.


   
SvaraCitera

Om du gillar det får du gärna visa mig


   
SvaraCitera

det finns inget fel med att vara nöjd med sitt utseende och bekräftelsebehov har alla (även fast vissa påstår annat). alla blir glada av komplimanger och uppmärksamhet och det är egentligen inget fel med det.

sen ska man akta sig för att lägga/visa upp för "lättklätt" för en del tolkar in en hel del annat än "hen är bekväm med sin kropp" 


   
SvaraCitera

Vrf skulle det inte va ok, om du är bekväm i din kropp så kör på. Många kommer förmodligen inte gilla det, men va fan bry man sig bara inte så går det bra. 


   
SvaraCitera

Så länge du visar upp dig med kläder på kroppen eller i bikini är det väl ok om du är 17 år. Däremot nakenbilder - NEJ! Vill du visa upp dig naken så vänta tills de fyllt 18 år. Tänk också på att en bild du publicerar på nätet oavsett om det är Facebook eller Insta eller andra sociala medier ALDRIG NÅGONSIN KOMMER ATT RADERAS! BILDERNA KOMMER ATT FINNAS KVAR I EVIGHETERNAS EVIGHETER. Kanske inte så roligt för dina kommande barn om 10 - 15 år att få se sin morsa som tonåring strippa runt på nätet. Blink


   
SvaraCitera
Hando

Ptja...Är ju inte många killar/män som brukar "Ew nej tack".

Så länge du inte känner dig tvingad till det är ingen big deal IMO. (Liksom om du gör det av helt egen vilja och initiativ)
Däremot om du börjar känna dig beroende av komplimangerna som följer/känner dig skyldig till att lägga upp vågade bilder är det nog dags att lugna ner sig lite och prata med någon slags kurator.
Men om du gör det som en kul grej lite då och då så ser jag ingen fara i det. Är ju många som gör det och samhället får större acceptans mot hud/nakenhet.


   
SvaraCitera

Du kan la få visa upp dig för mig om du vill


   
SvaraCitera

Om du gillar kan du fortsätta jag gör det för att jag gillar göra det


   
SvaraCitera

Självklart är det okej. Alla gillar bekräftelse. Däremot människor som är riktigt desperata efter att få bekräftelse och som saknar egen självkänsla kanske bör jobba lite på sina egna brister i första hand.


   
SvaraCitera

Det är bara å köra på


   
SvaraCitera

Alltså det här är en så komplex fråga. Många har varit inne på det. Varför gör hon det? För vem gör hon det? Hur gammal är hon och hur mycket visar hon?

Det scenario jag absolut inte har något problem med är att hon visar visar sin kropp för att hon vill visa, för någon hon vill visa för, som vill se. Gäller det bilder räknas det nog som barnpornografi om hon är yngre än 18 och visar sin kropp, eller åtminstone försök till att få henne till sexuell posering. Om hon är över 15 om bilder inte är inblandade vet jag inte om det är fritt fram, jag menar sex med någon som är 15 eller mer är ju lagligt.

Samtycke är det viktigaste. Om det är någon som är mycket äldre när hon själv är tonåring har han ett stort ansvar. Hon kanske vill, men hon kanske inte förstår konsekvenserna av att visa sin kropp för någon som är mycket äldre . Barn har svårt att förstå konsekvenserna av sitt handlande eftersom hjärnan inte utvecklats färdigt. Det finns så klart undantag.

Hoppas att jag kunnat tillföra lite om biologi, lag och moral, haha.


   
SvaraCitera

jag tycker att det är okej för att det känns skönt att göra det o för att det ger bättre självförtroende att våga visa sig


   
SvaraCitera
Humpel

Men vad är det här, släpp loss fantasin och kör på!!! 


   
SvaraCitera