Aviseringar
Rensa alla

Varför ändrar jag mina mål i livet?


Ämnesstartare

Hej,

Jag har problem med att komma på vad jag jag ska göra med mitt liv. Eller... jag har inte haft problem med komma på något det är bara det att jag ändrar mig hela tiden, och det är inte som när de flesta ändrar sig då de tänker "typ... kanske... det hade varit kul...". När jag får för mig att göra någonting är det som att inget annat i livet spelar någon roll. Jag fokuserar all min kraft på vad jag vill men nästa vecka kan jag vakna upp någon dag och vilja något helt annat.

Det var det som hände igår. Jag hade lyckats stanna med idén om att jag skulle bli jurist för en längre tid men plötsligt fick jag för mig att jag ville bli ingenjör. Detta har även hänt med mindre saker som språk då jag ofta får för mig att jag t.ex. vill läsa ryska eller något annat.

Jag vet inte om det beror på ångest eller något likande men jag ska snart välja gymnasium och eftersom jag fortsätter att ändra mig hela tiden är jag rädd för att jag ska välja fel. Men i vilket fall, jag undrade mestadels hur andra bestämmer sig för vad de vill göra eller än viktigare hur ni håller er till era val?


   
Citera

E likadan antar att d e en del av att växa upp


   
SvaraCitera

Ingen har någon koll på någonting så man improviserar sig alltid fram


   
SvaraCitera

Du kan byta linje på gymnasie ifall du är inte nöjd med hur det blev. Vet inte men jag bara valde Teknik på direkten och tänkte inte mer på det. Avskyr teknik men jag avskyr allt annat inom skola också så försöker bara göra det bästa av denna sketna situation.

Vet Inte riktigt vad du ska göra om jag ska vara ärlig. Du verkar ju vara extremt impulsiv så extra svårt då ju. Jag bara bestämmer mig för något och sen funkar det.


   
SvaraCitera