Aviseringar
Rensa alla

varför ska min klass vara såhär


eniloo
Ämnesstartare

okej såhär är de jag går i nian och det är 4 månader kvar till jag börjar gymnasiet. 
när jag började nian så hatade min klass redan då för en sak i 8:an men de började med att 2 av mina kompisar hängde med om andra då dom inte heller pratade med mig heller men enligt dom så hade 2 av tjejerna i klassen sagt att e, m (mina kompisar då) skulle sluta följa efter dom mm även om dom gick bredvid för prata så då var dom med mig istället och nu är vi bättre kompisar än nånsin.
vi är 13 stycken i klassen 5 tjejer och 8 killar. 
ingen i klassen pratar direkt med oss eller vill ens vara med oss och vi vet inte varför, men lite innan jullovet så började vi prata med en kille som också blev utfryst så nu är det vi 4 st  mot 9.
2 av dom hänger mest för sig själva eller med 06:orna för dom röker o sånt.
så 7 stycken är det som fryser ut oss och är bara för sig själva, jag pratar med en då vi e bara 2 personer på spanskan så vi måste prata med varandra o kan vara extra jobbigt då vi var tillsammans 7:an- halva 8:an typ så kan vara lite av de också men tyst mobbning är ju mobbning också.
så jag vet inte direkt vad jag kan göra då rektorn tror det är vårat fel och lärarna orkar inte bry sig. 


   
Citera

Jag ser inte problemet. Om de fryser ut er så är de inget att ha ändå och du ska börja på gymnasiet snart.


   
SvaraCitera

Jag ser inte problemet. Du har vänner. De som är otrevliga behöver man inte bry sig om förutom på till exempel spansklektioner.


   
SvaraCitera

det var minst lika jobbigt i min klassGlatt skålande


   
SvaraCitera