Aviseringar
Rensa alla

Vill inte bada så sen


Korv
 Korv
Ämnesstartare

Jag har gått i 8 i en halv termin och mina bröst e inte ens bröst typ de är bara små spetsar typ och de ser helt platta ut när jag tar på en bikini som trycker ihop dem dessutom är min bikini en såda barn bikini som inte har vaddering alls. Jag vill fara på simmningen för jag vill ha betyg i idrott men vill verkligen inte visa mig för klassen varken tjejerna eller killarna vill inte heller göra på fritiden för känner mig lika obekväm då. Alla andra fick sina bröst för flera år sedan jag e så efter vill inte någon ska se mig. Vad ska jag göra hjälp!?


   
Citera

du kan fråga läraren om du kan simma med läraren själv 


   
SvaraCitera

Det är ingen som bryr sig.
Och om det är någon som gör det så behöver du inte bry dig om dom


   
SvaraCitera

Tro mig, i den åldern är bröststorlek inget du ska stressa upp dig för mycket över, de växer ända tills du är 18, ibland längre. Känner du dig obekväm, prata med läraren så löser det säkert sig. 


   
SvaraCitera
L Y S

Du är mycket mer än bara två kroppsdelar. Visst, vissa kommer titta och ha åsikter...andra kommer inte bry sig. Hursom bör du inte låta det stoppa dig från att göra det du vill, även om det kommer kännas jobbigt första gången. Jag har inte många tips, det enda jag kan skriva är att du kan bygga upp en motivation att göra det som känns svårt, och sen göra det. Du kommer känna dig stolt över dig själv efteråt. 

Alternativet är att skita i simningen, få dåligt betyg i idrott och dessutom veta att du har svikit dig själv p.g.a. andras åsikter.


   
SvaraCitera

Dina kroppsdelar säger ingenting om hur underbar du är som person. Majoriteten av mina tjejkompisar är mina vänner för att jag gillar deras personligheter. Om någon dömer dig beroende på hur du ser ut så är det bara att försöka strunta i dem för att de är bara elaka. 


   
SvaraCitera