Aviseringar
Rensa alla

Vill ha en pojkvän


Ämnesstartare

Trevlig-Snubbe:
Tinder är sämst och Elitsinglar måste man pröjsa för om man ska få något och som med många dejtsidor så är alla inte seriösa och chansen att man träffar någon som man passar ihop med är nog svårt.
Själv söker jag efter en tjej och känner och vill som du, det vore ju underbart. Nu vet jag inte om du skulle tycka jag är snygg och så. 😛 Jag har börjat tänka på attraktivitet snarare än att vara snygg, så man måste ju inte se supersnygg ut utan vara allmänt attraktiv för en på många sätt, utseendemässigt och personlighetsmässigt. Jag menar, man vill ju inte bli ihop med någon som man inte tycker har ett bra utseende, iaf i det längre perspektivet.
Jag kan tyvärr inga bra dejtingsidor, finns nog med säkerhet ingen bra dejtingsida som är gratis.

Nä, vet inte riktigt om jag tror på det här med dejtingsidor. Gillar ditt användarnamn förresten 🙂 


   
SvaraCitera

Strunta i apparna och dejtingsidor, endast fuckboys använder sådant. Det kommer en dag då du träffar någon det lovar jag dig.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

PWr:
Strunta i apparna och dejtingsidor, endast fuckboys använder sådant. Det kommer en dag då du träffar någon det lovar jag dig.

HjärtaHjärta


   
SvaraCitera

törnrosa99:

Nä, vet inte riktigt om jag tror på det här med dejtingsidor. Gillar ditt användarnamn förresten 🙂 

Nä, det där med dejtingsidor känns inte bra, jag håller med dig. Sen för min del är jag sämst på att socialisera mig i textform, sen aah, jag är lite udda. 😛
Tack du, jag gillar ditt användarnamn också! Hjärta


   
SvaraCitera

Hej 


   
SvaraCitera

törnrosa99: Alla säger att jag är jättesnygg och vacker

inte alla.


   
SvaraCitera

Det andra är väl att om du skulle vilja hitta kärlek, så är det bara ut i världen för stt leta. Nån gång så kommer ni att mötas, även vid de mest ovanligaste ställerna. Men om du vill hitta en riktig kärlek, så är nog inte dejtingsajter, klubbar och bar något bra ställe. Då där har folk redan någon, eller så är det bara folk med motivet för enbart den njutna, och ej den långvarande förhållande.


   
SvaraCitera

kärlek är inte som i filmer


   
SvaraCitera
Mumzel

Du måste vara öppen med vad du vill ha, skriv på din fb, insta osv. Finns folk som skriver ofta i fb grupper och dem får massviss med svar.

och eftersom du är en straight bör det va mycket mycket enklare


   
SvaraCitera

Vad är det för fel på det gamla hederliga gå fram och starta en konversation med någon på stan? Jag vet att vi bor i Sverige, men helt seriöst. Eftersom att du är 18, så är krogen alltid ett bra alternativ, fester, något café, eller något helt enkelt.

Internet funkar väl bra, men att mötas på riktigt på något sätt är garanterat en roligare berättelse för eventuella barn i framtiden än att höra internet.


   
SvaraCitera

törnrosa99:
Hej! Jag är en 18-årig tjej som verkligen vill ha en pojkvän. Längtar så efter kärlek och att ha nån att vara tillsammans med. Har ju sett så många filmer och läst böcker, bl.a. Twilight, och kärlek verkar vara det mest fantastiska som finns. Har ni några tips på var jag kan träffa en kille? Jag har tinder, men det känns som att många killar där bara är ute efter sex, och jag vill ju ha ett seriöst förhållande. Är väldigt romantisk haha. Alla säger att jag är jättesnygg och vacker, och jag är själv medveten om att jag ser väldigt bra ut. Så det borde inte vara några problem för mig att hitta nån. Men jag är oskuld och har aldrig ens kysst en kille, vilket känns lite jobbigt. Det beror antagligen på att jag länge varit blyg och inte haft så bra självförtroende, fast nu har mitt självförtroende blivit bättre. Jag vill ha nån som är snygg, omtänksam, romantisk, smart och såklart jättekär i mig Hjärta

Känner precis samma sak❤️ 🙂


   
SvaraCitera