Aviseringar
Rensa alla

Tecken på att man inte är attraktiv


Ämnesstartare

Så jag är bara 17 år så jag kanske inte borde vara orolig enligt de flesta. Men för mig så ser det ut så här:

Jag har aldrig varit på en dejt, aldrig har någon flörtat med mig, jag har aldrig haft en kille och när jag var yngre frågade jag chans på två killar, båda sa nej utan att fundera.

Men förutom det så får jag absolut inga komplimanger om mitt utseende om man inte räknar mina släktingar eller föräldrarnas vänner. Mina kompisar berättar hela tiden vad fina de är för varandra, men jag har inte hört en enda sådan sak från dem. De verkar bara uppmärksamma saker som är dåliga i mitt utseende, exempelvis små ögon.

Om de verkligen tycker jag är ful kan jag verkligen inte skylla på dem; förutom att ha små ögon har jag inga bröst, akne, sneda tänder, hår som alltid är ojligt (att tvätta dem funkar inte), rund ansikte, och troligen mycket mer.

Så är allt det här bra tecken på att folk generellt ser dig som ful? Jag har skrivit på många andra forum och alla där har sagt att antingen så är jag sedd som ful eller så finns det något annat som gör att killar inte vågar ge mig en chans. Men det förklarar väl inte varför ingen ger mig komplimanger?


   
Citera

Shii sluta bry dig, om man har självförtroende så blir man automatiskt snygg


   
SvaraCitera
L Y S

De flesta som är attraktiva är det för att de gör sig attraktiva genom att träna, äta hälsosamt, sminka sig, fixa till håret o.s.v. Istället för att titta för mycket på vad som du anser är fult med dig, kolla på vad som är fint och försök förstärka det. Satsa på att bygga upp dig själv fysiskt och psykiskt så kommer folk att komma till dig och du kommer inte behöva jaga dem.


   
SvaraCitera

Vet hur du känner fast är liiite yngre och har 0 självförtroende men alla tycker nog att man själv är ful. Fast alla tycker olika och jag tycker alla är snygga except moi men det är du som gör det till vad det blir och vad du tycker. Jag har över 10 ex men mitt självförtroende sjönk när mitt senaste ex sa att jag var fulare en hans ex och då blev det bara ett "hejdå jag vill aldrig se dig igen" och jag har aldrig heller varit på dejt eller kär på riktigt så nu tycker jag kärlek är overratead men hoppas d blir bättre. Kram


   
SvaraCitera

Ful, schmul, det är bara ord det Glad

Jag rekommenderar starkt att du arbetar för att främja din kreativa, intellektuella och sociala utveckling framför att kultivera ditt utseende. Enligt min åsikt så finns det föga värre egenskaper att besitta än narcissism, vilket strävan efter skönhetsideal i själva verket är en manifestation av.


   
SvaraCitera
Haien

Bananlåda:
Shii sluta bry dig, om man har självförtroende så blir man automatiskt snygg


   
SvaraCitera