Aviseringar
Rensa alla

Hjälp igen haha


Ämnesstartare

Hej på er igen då, de här blir väll nån slags update från mitt andra inlägg. Jag frågade hur det va men hon svarar inte jag ser ju också hur hon är aktiv på instagram eftersom vi följer samma personer plus att hon gillade mitt inlägg typ fem minuter innan jag skickade frågan. Nu har jag gjort allt jag kan, ska jag invänta svar eller nått annat. Har fane mig ingen o snacka med så då blir det ni:)


   
Citera

Gå inte å vänta svar eller kolla om hon har sett, då blir du tillslut knäpp av allt.
Nu har jag ju inte läst ditt förra inlägg men ge det tid och så svarar hon när hon kan.
Tills dess så ska du göra nåt som kan få dina tankar på annat, och inte tänka för mycket på när hon kommer skriva, gör hon det, så kommer det och gör hon inte det då vet du det och behöver inte tänka på det mer.
Skriv om du undrar något <3


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Gud va gulligt hahaha tack. Men hon svarade med bara ett ”bra”. Då känner jag liksom att jag e så trött på att hon ska hålla på o leka massa lekar hela tiden, alltså inte skriva på två veckor o sen skriva igen som att var som vanligt o sen ignorerar hon när jag skriver till henne några dagar senare. Asså jag önskar verkligen att saker skulle funka men jag börja känna att det kanske inte kommer ske om hon liksom ska hålla på så här så jag funderar på att liksom bara sluta hålla på med henne men e det kanske egoistiskt?


   
SvaraCitera
Annsie

Hon låter inte intresserad. Du förtjänar bättre. Om jag var du hade jag släppt henne och gått vidare. Inte egoistiskt alls, hennes beteende tyder ju på att hon faktiskt vill att du ska sluta hålla på med henne.


   
SvaraCitera

skumt


   
SvaraCitera