Forumet - 1 st bisexuell person

1 st bisexuell person

1454 0 27

Spana också in:

stereo total:

Är du bi?


Va? [blush] Har inte jag pratat med dig om alla snygga män i min umgängeskrets?! [love] Vet inte om jag skulle säga att jag är bi, eller vet inte, är ju bara ett ord. [blush]

sonson:

Vad är det ni tänder på hos killar? Fantiserar ni om kuken eller är det något annat som triggar igång? Är genuint intresserad.. Vad är det ni är attraherade av liksom? =)


Ungefär samma sak som hos kvinnor, ett snyggt anlete är viktigt, för mig, det vill säga: Läppar och ögon är viktigt. Sedan så är magar alltid snyggt.

Tycker att både manliga och kvinnliga motsvarigheter av dessa är sjukt snyggt. Fantiserar väldigt lite om könsorgan, mest på grund av att dom bara spelar roll när man väl är kåt, och för att bli kåt så behöver man något man blir kåt av innan det blir aktuellt. Eh, ja. Typ så känner iallafall jag.
Dräparen:

trodde jag blev uppskattad för min inteligens!!! [cry]


Till tröst så raggar jag bara på intelligenta personer. [love]

lazertits:

Vad vill du prata om?
Bisexualitet?


Hierarkier! Eller maktsystem. Eller sexism. Eller film, musik, konst, dylikt. Olika former av filosofi. Jag är fett öppen för förslag och för att lära mig saker.

stereo total:

Vet att du snackat om snygga män men aldrig reflekterat din läggning.


Oki. [blush] Inombords har jag värsta kaoset över alla snygga män jag träffar! [blush] Mest för att dom inte bara är snygga utan även intelligenta och trevlig! Dold text: Som Dräparen.

cuzIcan:

ag, jag, jaaaaaaaaaaaaaagggggggggg[bigsmile][bigsmile] jag pratar mkt [cute][blush]


PM:a mig då! [cute]