Forumet - 10-minuters-Johan *porr*

10-minuters-Johan *porr*

1099 0 73
Hej kära UM.

Nu ska jag berätta en historia om mitt snabbaste ligg någonsin.

Det var en vacker vinterdag för tre veckor sen exakt. Jag satt på qx och fick en medelande från någon som heter Johan. Han frågade om vi skulle träffas och knulla.
Jag var riktigt kåt för min kuk stod upp så jag sa att jag kommer till honom.

Vi träffades vid T-banan och han såg riktigt bra ut, lite mullig men ändå söt. Han är 27 år och det är ju inte farligt gammalt. Vi småpratade vägen hem till honom.

Vi båda hade egentligen väldigt bråttom för vi skulle iväg på olika fester senare.

Hur som helst så gick vi in till honom och jag tog av mig jackan och satte mig på soffan, han satte på lugn musik ifrån din dator och hämtade glid och kondom från toaletten.

Han satte sig bredvid mig och började smeka mig och sade" Så du är också jävligt kåt" och jag sa "ja" och började smeka honom, sen tog han av sin och det gjorde även jag. Han la sig på soffan med kuken i vädret och jag satte på han kondomen och började suga honom och han sade "Sug min pung" och det gjorde jag samtidigt som jag runkade mig själv.

Sen satte jag mig på hans hårda kuk och började rida honom rejält det var riktigt skönt, efter nån minut så skrek han"jag kommer" och efter några sekuner till så kom även jag.

Allt gick på 10 minuter och var mitt kortaste one night stand ever. Sen tog vi på oss och jag började klä på mig jackan och vi sa hejdå, detta får vi göra om!

Vilken dag, och festen blev helt lyckad den dagen. [cheers]

Tack för att ni läste, vad tyckte ni?
Ska jag träffa honom igen?
han var ju söt. [smile]

Spana också in: