Forumet - 12 årig bror vill skaffa wow, rekomendera eller stoppa!?

12 årig bror vill skaffa wow, rekomendera eller stoppa!?

1036 0 86
Tja, brusan e påväg att börja spela wow och jag vet inte vad jag ska säga, har visat han endel men jag är rädd för att han ska bli en nolifer :/. Han är ganska tyst av sig osv o jag e rädd att detta kanske inte e den väg han bör gå..

Ge mig era åsikter :)

Spana också in:

Ni kan ju prata med päronen om det? Om han nu skulle skaffa wow kan ni bestämma att han bara får spela ett visst antal timmar per dag eller liknande.

Jag hade en vän som blev beroende och sket i allt. Hon hoppade av skolan, slutade höra av sig till vänner och pojkvän. Nu är hon visserligen död så det gör väl detsamma...

Dessutom kostar det ju.
ööörkarn:

Om han nu skulle skaffa wow kan ni bestämma att han bara får spela ett visst antal timmar per dag eller liknande.


Då är det knappt värt att spela [rolleyes]

MMORPG som World of Warcraft är i stort sett ett "allt eller inget"-scenario. Att låta honom spela men begränsa hans tid är egentligen mycket värre än att inte låta honom spela alls.

När han väl blir bättre på spelet och går med i en guild så kommer han att behöva använda en stor del av sin lediga tid för att bli bättre, annars så sviker han guilden. Samma sak gäller andra tidsbegränsningar, då man ofta kan behövas sent på natten eftersom att halva ens medspelare bor i amerika [zzz]

Jag skulle sagt åt honom att WoW suger och slängt ett super nintendo och playstation två på honom, men hey, det är ändå hans liv. Försök inte styra honom, uppmuntra honom bara till att göra mer produktiva saker med sitt liv. Som att spela något onlinespel som inte är WoW.