Forumet - 13-årig flicka tros tagit sitt liv

13-årig flicka tros tagit sitt liv

1282 1 69
En 13-årig flicka i Kumla tros ha tagit sitt liv i fredag förmiddags, det är i alla fall vad polisen misstänker. Polisen utreder händelsen och säger till SVT nyheter:
- Den här flickan har blivit filmad och fotograferad och bilderna har lagts ut på internet eller så har det hotats om att göra det, säger Mats Nylén, polisens presstalesman.

Enligt honom är tänkbara brottsrubriceringar sexuellt ofredande, olaga hot och olaga tvång.

Under måndagskvällen berättar polisen att den huvudmisstänkte i utredningen är en pojke över 15 år och att ytterligare minst en flicka har drabbats.


Nyheten hittar du ​här.

Är Sverige verkligen på väg mot ett mer jämställt samhälle? I vilket jämställt samhälle tar 13åriga flickor livet av sig på grund av att jämnåriga killar hotar med att kränka deras (sexuella) integritet?

Är så jävla upprörd... Hur är det här ens möjligt? Totalt jävla vidrigt om det är så att hon tagit livet av sig.
vet ej om detta är ett bra tillfälle att ta upp huruvida samhället är jämnställt eller ej. men sjukt sorgligt är det iaf.

sen vet jag förlite om varför hon lät sig filmas, vilken relation hade hon till dessa. sen blir jag förvånad över att man begår självmord över hot om att någon släpper bilderna... varför sätte sig denna 13 åring i denna sits från början? låter som om hon har en hel del inre problem.

men klart att killarna gjrde fel. dock fick det lite extrema efterföljder kan jag tycka..

Spana också in:

Hon litade nog på den som filmade henne. Visst, rätt dumt att låta sig bli filmad utav någon.
Även om man skulle vara tillsammans och verkligen lita på sin partner är det ganska dumt :(

Men vilka idioter det finns som lägger upp det på nätet. Undrar om dom tycker att det är lika roligt nu [sad]
ennie_:

?


jag tror inte det är så stor chans att killarna gör det igen. tror dom blev väldigt förvånade över att tjejer begick självmord. typ: "OJ, hur kunde detta gått så långt".

jag trpr att det är mycket större chans att killarna aldrig igen gör det nu när dom fått uppleva denna konsekvens av agerandet.