Forumet - 13 årig tjej våldtagen av sin lärare

13 årig tjej våldtagen av sin lärare

17773 0 118
- Första gången hon träffade Lennart Gustafsson var på hösten 2006 då hon började sjunde klass på högstadiet. Han var hennes nya klassföreståndare. Hon mådde mycket dåligt när hon började på högstadiet och hade haft samtal med skolkuratorn sedan fjärde klass. Hon hade det jobbigt hemma, hon kände att ingen hade tid för henne, hennes nära vän hade begått självmord. Hon hade inga vänner.

Den första intima kontakten var i december 2006. Hon dröjde sig kvar efter en kemilektion. Hon satte sig på katedern i salen som hon brukade. De pratade. Lennart gick fram till henne och särade på hennes ben. Han kramade om henne och tog på hennes bröst. Han började sedan att pussa henne på halsen. Hon var tolv år vid tillfället och skulle fylla 13 år om några dagar.

I april 2007 försökte de ha vaginalt samlag för första gången. Lennart hade länge uttryckt sin vilja för att de skulle ha det. Hon blev nervös. Lennart lugnade ner henne. Han sa att hon skulle tycka att det var skönt. Han försökte därefter att komma in i hennes slida med sin penis. Hon upplevde att det var smärtsamt och bad honom att sluta. Lennart sa ”kom igen, vi försöker lite till”. Han slutade sedan helt när hon började att gråta. Hans ollon hade då varit inne i hennes slida. Hon kände sig kränkt efteråt.

I september 2007 fullbordades det första vaginala samlaget. Det skedde hemma hos Lennart i hans dotters säng. Det var inget som hon egentligen ville. Hon minns att hon grät när han kom in i henne. Hon insåg då att han utnyttjat henne på alla sätt man kan. Hon kände att hon inte var värt någonting eftersom en 59-årig gubbe haft samlag med henne. -

Många diskussioner här verkar handla om invandrare som våldtar, så, som omväxling kan vi ju diskutera om en svensk som våldtar. Lennart Gustafsson är en gift svensk man med barn, dömd till fängelse för minst 80 våldtäkter mot barn.

http://politisktinkorrekt.wordpress.com/2009/07/22/lararen-i-strangnas-valdtog-u...

Spana också in:

Error 404 – File not Found

Sorry, but the page you were looking for could not be found.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


herr_nilsson:

http://politisktinkorrekt.wordpress.com/2009/07/22/lararen-i-stra​ngnas-valdtog-u...


Funkar inte.
Sovande:

VAd gjorde hon hemma hos honom?


Hon blev våldtagen, hon mådde dåligt och behövde någon att prata med, han var kåt och behövde någon att knulla med...

Läs hela referatet från Tingsrätten här:

http://politisktinkorrekt.files.wordpress.com/2009/07/b-1144-09.pdf

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Jonnybravo91:

Låter som antingen en påhittad historia eller en väldigt dåligt skriven artikel. Knappast från en riktig journalist.


Det är ett Tingsrätts-referat, inte en artikel, och som ett sådant så är det betydligt "sannare" än en tidningsartikel någonsin blir.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 2 - - - - - - - - - - - - - - - - -


kebabkurt:

Vem bryr sig om vilken härkomst gärningsmannen har, brottet är lika vidrigt oavsett.


Vissa verkar ju reagera på sådant och det tas väldigt ofta upp när invandrare våldtar, så, för att få lite omväxling, balans och nyans så...
herr_nilsson:

Det är ett Tingsrätts-referat, inte en artikel, och som ett sådant så är det betydligt "sannare" än en tidningsartikel någonsin blir.


herr_nilsson:

I april 2007 försökte de ha vaginalt samlag för första gången.


De försökte - hon var alltså med på det

herr_nilsson:

Det skedde hemma hos Lennart i hans dotters säng. Det var inget som hon egentligen ville.


Varför gick hon till hans hem om hon "egentligen" inte ville?


Det finns offer och sedan finns det dem som öppnar dörren åt djävulen.
Jonnybravo91:

Det finns offer och sedan finns det dem som öppnar dörren åt djävulen.


Eller så var dörren redan öppen. Hon kände sig väl tvungen, hon vågade inte säga nej, han var hennes lärare och hon visste inte vad ett nej skulle få för konsekvenser. Inget betyg? Att han skulle hämnas på något sätt? Sprida rykten om henne på skolan? Hon skulle ändå bli konfronterad med honom, varje dag under resten av sin skoltid.

Hon var bara tolv år när alltihop började, ett barn som aldrig kysst någon, aldrig haft sex och som kände sig väldigt vilsen. Hon ville ha någon att prata med, men blev sexuellt utnyttjad istället, av en gift svensk man med barn.
herr_nilsson:

Vissa verkar ju reagera på sådant och det tas väldigt ofta upp när invandrare våldtar, så, för att få lite omväxling, balans och nyans så...


Jag förstår att det är det du vill. Men likt denna tråd, så borde de andra inte heller vara här. Det finns inget att diskutera helt enkelt. Vi är alla fullt medvetna om att det är ett avskyvärt brott, det borde räcka.

Jonnybravo91:

Enorm mängd skitsnack


Försök inte ens. Fortsätt absolut inte på den linjen din hjärtlösa djävel.
kebabkurt:

Det finns inget att diskutera helt enkelt.


Finns det inte? Det finns väl minst lika mycket att diskutera här som i andra våldtäktsfall som diskuteras flitigt? Om du läser tidningsartikeln så påstås det att flera andra på skolan KÄNDE TILL förhållandet, men blundade för det.

Rektorn försökte prata Lennart tillrätta och uppmana honom att sluta umgås med flickan, istället för att göra det enda rätta, gå till polisen. Våldtäkterna och övergreppen fortsatte, i Lennarts hem, på skoltoaletter, i klassrum under skoltid. Men ingen ingrep. Ingen ville lägga sig i. Mamman hörde av sig till skolan och var orolig, hon hade tjuvläst dotterns dagbok. Men skolan lugnade henne, det var bara hennes dotters vilda fantasier som spelade henne ett spratt.
För att få fart på debatten då så lägger jag ett förslag:

JAG vill införa en lag som innebär laglig skyldighet för alla som jobbar med ungdomar och barn att anmäla övergrepp man känner till. Att inte göra det skulle leda till straff, i rektor Lars Borg's fall borde han då dömas till "Underlåtenhet att avslöja övergrepp mot barn" eller något ditåt. Alternativt medhjälp till brottet. Ett halvårs fängelse eller något kanske, vad tycker ni?!?

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Tickstart:

VAD ÄR BESATTHETEN AV VÅLDTÄKT PÅ DET HÄR FORUMET? [mad]


Förlåt, jag ville bara ha någon motvikt till alla debatter om invandrare som våldtar...
herr_nilsson:

Finns det inte?..etc.


Det är avskyvärt, definitivt. Rektorn borde gått till polisen, folk i deras omgivning borde ha reagerat, men det gjorde de inte. Jag skulle själv ha krossat hans skalle mot svarta tavlan, men jag var inte där, jag kunde omöjligt gjort något för att förhindra/sätta stopp för vad som hände. Det gäller (hoppas jag) resten av alla medlemmar på denna sida också. Och hur många gånger vi än upprepar att man ska reagera och att man ska skrida till aktion så leder det ingen vart.

Kanske är jag bara trött på att läsa om hur unga flickor blir utsatta för övergrepp, vad vet jag, men jag är maktlös i detta fall och i alla andra fall. Så jag ser bara inte varför. Om du/ni finner det nödvändigt att diskutera detta så får ni självklart det, jag försöker inte sätta käppar i hjulen för dig.
kebabkurt:

Kanske är jag bara trött på att läsa om hur unga flickor blir utsatta för övergrepp, vad vet jag, men jag är maktlös i detta fall och i alla andra fall. Så jag ser bara inte varför.


Tycker du att det ska vara straffbart att göra som rektorn gjorde? Tycker du att han borde straffas för att han inte anmälde utan lät övergreppen pågå i över två år?

Lars Borg har sedan det här avslöjades fått nytt jobb som ny rektor på en annan skola i Strängnäs. Här är han på bild:

http://www.strangnas.se/upload/21723/borg%20p%C3%A5%20bild.jpg