Forumet - 13 och Förälskad?

13 och Förälskad?

802 0 18
Ja.. Hej, Man känner sig lite väl desperat om frågor om sånt här i ett forum, men vad kan man göra =/

Okej så här ligger det till, Har precit slutat 6:an och ska börja 7an och måste byta skola för att vår skola bara går upp till sexan. Som alla klasser har, hade vi träffar för att möta klass kompisarna som vi skulle ha i sjuan. På en av dessa träffar var vi ute på havet i en stor båt. DÅ såg jag en blond tjej som gick i den andra klassen.
Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara vad som hände, Jag blev helt enkelt förälskad första gången jag såg henne.
Efter träffen gick ja hem och tog reda på va hon hette och så. (Hitta.se is your friend :P) Jag är ju bara 13 så det känns inte så verkligt.

Iallafall så känns det som jag är förälskad nu.
Tänker på henne 70% av dagen och längtar till att få se henne igen.
Dock så känns det som jag håller på att bli galen. Känns konstigt i hela magen när jag tänker på henne och har ändå aldrig pratat med henne. Håller på att äta upp mig på insidan. Jag vill liksom ha henne till varje pris dock är jag mycket blyg och har inte haft en relation sen 2:an.

Känns som jag inte kan fortsätta med mitt liv tills jag fått henne. Känner ingen som helst lust att, Rakt ut sagt, knulla henne så det är inte av kåta orsaker :).

Jag har ingen aning om hur jag ska gå till väga för att få henne intresserad.
Så jag tänkte att man kunde få lite hjälp här? Gärna några förklaringer till vrf jag känner så här, Känner mig sinnessjuk ju. Svara snarast tack

//Osäker Kille på 13 Bast

Spana också in: