Forumet - 14 årig tjej tsm med 20 årig kille! TILLÅTET?

14 årig tjej tsm med 20 årig kille! TILLÅTET?

6031 0 68
Hej! Hoppas att du kan ge svar och orkar läsa!


Detta handlar min syster som är 14 år. (fyllde i nov 09)
Hon har nyss blivit tillsammans med en 20 årig alkolist. De har varit tillsammans i snart två veckor. Våran mamma är orolig och har sagt att hon inte får vara tillsammans med honom för han är rent ut talat en psykopat som manipulerar henne. Min syster har ADHD (mellan) och autism i mellan grad men hon förstår inte saker och ting. Mamma skrev ett mail till denna killen och tillbaka så hotade han henne att han ska göra allt för att våran mamma inte ska stoppa honom och henne.

Min syster kom med stora sugmärken men hon skyllde på kompisar men ett vittne säger att det var han som gjorde det på henne. Är det lagligt att han får ens röra henne på detta viset? Hon vet inte hur man ska skydda sig och har IG i sexuell- och samlevnad i åk.8..

Och vad kan min mamma göra för att förhindra att de ska träffas?
Han ska nämligen flytta till våran gata i augusti och min mamma orkar inte detta något mer.

Tack på förhand!

Spana också in:

Roll on:

Ser inget fel med det, du är bara avundsjuk!


Nej tyvärr, har kille!

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


tolvan:

Anmäl!


hjortpojken:

anmäla.


Morsan ska anmäla honom imorgon men risken är för bristande på bevis.. men eftersom han svär eden så "får" han inte ljuga om det går till rättegången vilket han kommer att göra iaf.. ;s Får se hur detta går!
Nathaliiie:

!


Tror inte riktigt ni kan anmäla honom för något, men din syster skulle kunna fara illa om han är alkoholist, isådanafall ett fall för socialen som skulle kunna hjälpa er, för de har en skyldighet att skydda minderåriga.

Att rent förbjuda din syster att träffa denna killen är inte det bästa, det lockar ännu mer. Verkar dock inte som att det är bra för henne att träffa honom så socialen är nog det bästa att kontakta i detta fallet tror jag. För din systers eget bästa.