Forumet - 15 och okysst

15 och okysst

1576 0 28
Hej. Precis som rubriken. Jag är FEMTON år och har aldrig kysst någon, varit tsm med någon osv.
Jag har inte ens något oseriöst vecko förhållande ifrån lågstdiet i bagaget. Möjligtvis har det hänt att jag har fått pussa någon på ett mellanstaide disco när vi hade sanning och konsekvens. Men inget mer en det. Känner mig som värsta alien o.O , för det flesta i min ålder har väl hunnit med något av de här båda delarna.
Är det så onormalt som jag knr att det är att aldrig ha kysst någon ? ( När man kommit upp i den här åldern )..

Spana också in:

Många har kysst någon när de är 15 (tror jag) men jag tror inte att det är många alls som har haft ett förhållande. Om du vill kyssa någon får du helt enkelt ta chanser, på fester tex. Men ha inte bråttom. Du ska bara kyssa någon om det känns rätt [smile] Det viktigaste är inte att kunna säga att man har kysst någon, utan att det faktiskt känns BRA att göra det!
Men det var ingen höjdare. Tittade hela tiden på klockan i vänthallen bakom och såg sekundvisaren pipa iväg medan han vispade runt i min mun och försökte fumla in handen innanför min jacka. Det var fullt med folk omkring oss och plötsligt kom det en hemlös missbrukare med ett mjölkpaket och försökte dra tag i mig.
Tungvisparen måttade en spark mot mjölkmannen som backade.
Han kände nog sig manlig då. Han drog mig hårdare intill sig och sa att han skyddade mig sörru.
Men sen hände det tråkigheter för det var ingen bra kille.
Mhm.
ja och hans tjej som han sa att han dumpat men inte gjort blev galen på mig också [sad] hemskt vare, hon fick alla att vara emot lilla mig som inget ont gjort!!
uhuhu
för något år sedan träffade jag honom ute någonstans när jag åkte tillbaka till dessa trakter, och han raggade på mig och kände inte igen mig.
usch