Forumet - 16 år söker helgjobb

16 år söker helgjobb

32703 0 8
Hej!

Är som sagt 16 år (kille) och letar efter ett helgjobb i Stockholmsområdet. Helst inget som involverar McDonald's eller städ (om det nu går att undvika, d.v.s.).

Helst någon cafeteria eller liknande. Mitt problem är att jag inte har modet att våga gå fram och fråga efter jobb, tips på hur jag annars kan söka i sådana fall?

Tacksam för svar!
Gå in på arbetsförmedligen och sök jävel. Det jobbigaste någonsin är att söka jobb, men det är bara att kämpa sig igenom. Ta med dig något moraliskt stöd som kan stå utanför och vänta på dig eller något.

Hatar själv att söka jobb, men det är oundvikligt tyvärr. Tänk på att varje jobb du haft ökar chanserna att få ett nytt! Så ifall du måste ta ett jobb på Donken eller städa så kommer du förmodligen få något sweetare efter det.

Spana också in:

6Revolvers:

Har kollat runt lite men inte hittat ett enda jobb som passar min ålder eller erfarenhet, likaså med platsbanken som andra refererat till tidigare.


Tyvärr är det så att nästan ingen anställer en 16-åring. Dels för att de inte är myndiga och dels för att de saknar erfarenhet. Skulle rekommendera dig att gå ut skolan först och sedan satsa på att söka jobb. Alternativt, gå ut med folks hundar, klippa gräs, räfsa löv, hugga ved och sådana enkla saker.