Forumet - 16 årig kille och har aldrig runkat

16 årig kille och har aldrig runkat

6440 0 53
Tjenare!

Skrev samma inlägg på ett annat forum men blev låst, så jag testar min lycka på denna sidan istället. Har en annan användare på detta forum som jag har gjort liknande tråd med. Till problemet:

Jag vill beskriva mitt problem så bra som möjligt.
Jag har aldrig onanerat. Detta beror på att jag lider när jag får orgasm. De få gångerna jag har fått en orgasm, som har varit ofrivilliga, har jag gråtit av förtvivelse. Jag hatar när jag ibland vaknar upp med sädesuttömning och det är så himla skönt när det är över.
För några månader sedan såg jag på en porr-film i någon minut och då fick jag nästan orgasm och var tvungen att kryssa filmen. Jag fick vänta i några minuter, kunde inte röra min penis. Jag tänker att detta kan bli ett stort problem OM jag någon gång i framtiden möjligen skulle få en flickvän. Jag är inte bög alltså och jag gillar att titta på fina tjejer.

Så här är grejen som jag tror kan vara orsaken till detta:

När jag var liten, kanske 10-11 jag minns inte riktigt, skulle jag sova över hos en kusin. Vi skulle gå och lägga oss, och hon skulle "kolla mejlen". Vad jag inte visste då var att jag hade, jag vet inte vad, men typ, en "fobi" mot när folk skriver på datorn. Så hon satt där, och jag fick ligga i sängen och lyssna. Grejen är det att när jag hör och ser sådant väldigt väldigt länge och känner mig provocerad och pressad och inte kan komma därifrån så får jag... orgasm... Jag vet att det låter helt sinnesjukt, men det är sant. Jag vet inte hur många jag fick men det var det värsta jag någonsin varit med om. Jag var ju så liten då också så jag visste inte vad som hände med mig, vad det där kladdet var och vad det var för känsla. Jag vill minnas att jag sprang upp på toan 2-3 gånger och att det kom ut gegga alla gångerna.

Det konstiga med detta är att det alltid har känts konstigt i min penis. Som om det kittlas om jag inte "trycker" bort det. Det kändes såhär när jag var mycket yngre, under 12 i alla fall. Nu kan jag känna så om jag blir provocerad och retad. Men det är det himla mycket bättre nuförtiden men det är ändå där. Det värsta med detta är att jag inte kan titta på vissa TV-program eller ännu värre, åka flygplan... Det är något av det värsta jag vet. Om det skulle sitta någon bredvid mig med en dator är en mardröm.

Om någon har några tips eller råd angående detta skulle det vara snällt om ni kunde skriva i tråden!

Tack!

Spana också in:

Om du nu är seriös så tycker jag att du bör träffa en läkare snarast.
Det låter som ett allvarligt problem och kan nog komma att få dig att må jävligt dåligt med tiden, eftersom att du redan mår dåligt av det så kommer det bli värre menar jag.

Jag har aldrig hört talas om ett problem som det här men du kanske behöver träffa en psykolog eller liknande för att bli av med "pressen" som du känner. som du beskrev i stycket med datorn...

Det som står i din text låter förjävligt och är långt ifrån normal, förstår att det kan vara sjukt pinsamt att kontakta läkare osv så om du inte klarar av att gå till en läkare och träffa denne öga mot öga så föreslår jag att du ringer/mailar någon form av gynekolog/könsspecificerad läkare, och dessutom någon form av psykolog.

Hoppas du kan lösa problemet:)
men hur kommer det sig att du har fått fobi för datorer?
förlåt mig jag har läst allt du skrivit men försåtr inte varför du får... panik för datorer?
det kan fakitst vara så att.. allså har sett det på ett program... olika männsikor som har fobi eller haft fobi för att typ se eller gå förbi ett hörn allså värkligen fått panikångest för hörn, och då har det visat sig att dom har haft ett andra liv, allså att dom kanse har blivit styrpa i ett hörn, sett någon bli mördat i ett hörn eller kanse blivit våldtagen, vad vet jag men det kan vara så att du haft ett andra liv och då varit med om en olycka när det gäller datorer.
btw, du behöveri nte vara rädd för att det finns datorer för det finn ingen täckning om bord på flygplan :) tror jag iaf inte ....

men jag tkcer omsj ag skrev i mitt förra inlägg att du ska besöka en läkare eller ungdomsmottagningen.[love]
Låter som att onani, eller orgasm i stort, är någonting negativt som du associerar med tvångstankar och tankar om att mista kontroll/inte kunna fly. Det bör du isåfall ta upp med en psykolog snarast, för det kommer sannolikt besvära dig än värre sen om du ska ha sex.

Du bör hitta ett sätt där du inte associerar orgasm med något negativt, för i slutändan är det ju inte negativt och heller inte farligt. Beteendeterapi kan förhoppningsvis få dig på rätt köl [smile]
Det låter allvarligt och jag tycker du ska söka hjälp som de andra sa. Eftersom det kan vara svårt att söka hjälp så kan jag råda dig till att antingen gå till skolkuratorn eftersom hon kan hjälpa dig att få kontakt med en psykolog eller så kan du gå till ungdomsmottagningen om du vågar.
Klappad:

Nej, nu missförstod du mig! Det är det värsta jag vet och när jag ser sådant finns det en möjlighet att jag får orgasm, och det är det mest obehagliga jag vet.


men alltså.. vadå, menar du att du får orgasm när du ser nåt du tycker är hemskt? skulle du liksom kunna få orgasm om du såg din katt brutalt styckmördad och uppspikad på väggen? (ok jag hade inget bättre)
allså på något sätt som måste du hitta någon punkt som inte gör ont att få orgasm för jag kan lov dig at när du väl har hittat den ojojojoj [wink]
men allså... är det något från när du var liten?
allså typ slagit i peninsen eller dragit i den å något har gått sönder?
det måste ju vara nåogt fån när du vait liten iaf. tror jag....

men besök läkare så fort som möjligt som alla andra säger, det kommer hjälpa !
för det kommer ite hjälpa mycket att du skriver här, du får bara råd och tips, och allt utanför.
GÅ TILL EN LÄKARE ! [smile][love]
Fazhion:

allså på något sätt som måste du hitta någon punkt som inte gör ont att få orgasm för jag kan lov dig at när du väl har hittat den ojojojoj [wink]
men allså... är det något från när du var liten?
allså typ slagit i peninsen eller dragit i den å något har gått sönder?
det måste ju vara nåogt fån när du vait liten iaf. tror jag....

men besök läkare så fort som möjligt som alla andra säger, det kommer hjälpa !
för det kommer ite hjälpa mycket att du skriver här, du får bara råd och tips, och allt utanför.
GÅ TILL EN LÄKARE ! [smile][love]


Det var ju det där när jag sov över hos min kusin(jag ryser bara vid tanken), men tidigare har jag alltid haft irritation i penisen och jag har alltid varit tvungen att haft handen i byxan och tryckt bort det obehagliga eller varit tvungen att knipa med knipmuskeln. När jag inte tryckte eller knep och bara slappnade av så blev det jätteobehagligt och jag måste spänna. Jag förstår inte vad detta var men då trodde jag att alla hade så. Jag försökte titta på andra killar om de gjorde samma sak men det gjorde de tydligen inte. När jag var så liten tänkte även jag att jag kunde röntga penisen men det funkar inte.