Aviseringar
Rensa alla

16 årig kille och har aldrig runkat


Ämnesstartare

Tjenare!

Skrev samma inlägg på ett annat forum men blev låst, så jag testar min lycka på denna sidan istället. Har en annan användare på detta forum som jag har gjort liknande tråd med. Till problemet:

Jag vill beskriva mitt problem så bra som möjligt.
Jag har aldrig onanerat. Detta beror på att jag lider när jag får orgasm. De få gångerna jag har fått en orgasm, som har varit ofrivilliga, har jag gråtit av förtvivelse. Jag hatar när jag ibland vaknar upp med sädesuttömning och det är så himla skönt när det är över.
För några månader sedan såg jag på en porr-film i någon minut och då fick jag nästan orgasm och var tvungen att kryssa filmen. Jag fick vänta i några minuter, kunde inte röra min penis. Jag tänker att detta kan bli ett stort problem OM jag någon gång i framtiden möjligen skulle få en flickvän. Jag är inte bög alltså och jag gillar att titta på fina tjejer.

Så här är grejen som jag tror kan vara orsaken till detta:

När jag var liten, kanske 10-11 jag minns inte riktigt, skulle jag sova över hos en kusin. Vi skulle gå och lägga oss, och hon skulle "kolla mejlen". Vad jag inte visste då var att jag hade, jag vet inte vad, men typ, en "fobi" mot när folk skriver på datorn. Så hon satt där, och jag fick ligga i sängen och lyssna. Grejen är det att när jag hör och ser sådant väldigt väldigt länge och känner mig provocerad och pressad och inte kan komma därifrån så får jag... orgasm... Jag vet att det låter helt sinnesjukt, men det är sant. Jag vet inte hur många jag fick men det var det värsta jag någonsin varit med om. Jag var ju så liten då också så jag visste inte vad som hände med mig, vad det där kladdet var och vad det var för känsla. Jag vill minnas att jag sprang upp på toan 2-3 gånger och att det kom ut gegga alla gångerna.

Det konstiga med detta är att det alltid har känts konstigt i min penis. Som om det kittlas om jag inte "trycker" bort det. Det kändes såhär när jag var mycket yngre, under 12 i alla fall. Nu kan jag känna så om jag blir provocerad och retad. Men det är det himla mycket bättre nuförtiden men det är ändå där. Det värsta med detta är att jag inte kan titta på vissa TV-program eller ännu värre, åka flygplan... Det är något av det värsta jag vet. Om det skulle sitta någon bredvid mig med en dator är en mardröm.

Om någon har några tips eller råd angående detta skulle det vara snällt om ni kunde skriva i tråden!

Tack!


   
Citera
Ämnesstartare

När du väl börjat kommer du göra det varje ag i resten av ditt liv.


   
SvaraCitera

Vad har du att förlora? Testa.


   
SvaraCitera

Sagitta:

Vad har du att förlora? Testa.

hjälp han![no-no]


   
SvaraCitera

Oj, det låter faktiskt ganska allvarligt och inte alls kul för din del. Har du gått till en psykolog för det här? Så synd om du ska gå miste om de positiva sakerna med sexualiteten om det går att göra något åt det.


   
SvaraCitera

Men jag förstår inte det egentliga problemet? Vill du inte få orgasm?


   
SvaraCitera

Om du nu är seriös så tycker jag att du bör träffa en läkare snarast.
Det låter som ett allvarligt problem och kan nog komma att få dig att må jävligt dåligt med tiden, eftersom att du redan mår dåligt av det så kommer det bli värre menar jag.

Jag har aldrig hört talas om ett problem som det här men du kanske behöver träffa en psykolog eller liknande för att bli av med "pressen" som du känner. som du beskrev i stycket med datorn...

Det som står i din text låter förjävligt och är långt ifrån normal, förstår att det kan vara sjukt pinsamt att kontakta läkare osv så om du inte klarar av att gå till en läkare och träffa denne öga mot öga så föreslår jag att du ringer/mailar någon form av gynekolog/könsspecificerad läkare, och dessutom någon form av psykolog.

Hoppas du kan lösa problemet:)


   
SvaraCitera

jag tycker du ska besöka ungdoms mottagningen faktist [love]


   
SvaraCitera

men hur kommer det sig att du har fått fobi för datorer?
förlåt mig jag har läst allt du skrivit men försåtr inte varför du får... panik för datorer?
det kan fakitst vara så att.. allså har sett det på ett program... olika männsikor som har fobi eller haft fobi för att typ se eller gå förbi ett hörn allså värkligen fått panikångest för hörn, och då har det visat sig att dom har haft ett andra liv, allså att dom kanse har blivit styrpa i ett hörn, sett någon bli mördat i ett hörn eller kanse blivit våldtagen, vad vet jag men det kan vara så att du haft ett andra liv och då varit med om en olycka när det gäller datorer.
btw, du behöveri nte vara rädd för att det finns datorer för det finn ingen täckning om bord på flygplan 🙂 tror jag iaf inte ....

men jag tkcer omsj ag skrev i mitt förra inlägg att du ska besöka en läkare eller ungdomsmottagningen.[love]


   
SvaraCitera

Låter som att onani, eller orgasm i stort, är någonting negativt som du associerar med tvångstankar och tankar om att mista kontroll/inte kunna fly. Det bör du isåfall ta upp med en psykolog snarast, för det kommer sannolikt besvära dig än värre sen om du ska ha sex.

Du bör hitta ett sätt där du inte associerar orgasm med något negativt, för i slutändan är det ju inte negativt och heller inte farligt. Beteendeterapi kan förhoppningsvis få dig på rätt köl [smile]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Prova så kan du bli av med the mysko stuff, rehabilitera dig själv, eller vad man nu ska säga. Utforska nya världar.[crazy]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Tack för alla svar!

Jag är rädd för orgasm och vill aldrig ha det igen. Sedan så är jag aldrig kåt eller känner "sexlust" om ni undrar.


   
SvaraCitera

Förstår inte riktigt kopplingen mellan att någon sitter vid en dator och att du känner obehag [confused]


   
SvaraCitera

Klappad:

Sedan så är jag aldrig kåt eller känner "sexlust" om ni undrar.

Du fick väl nästan orgasm av att titta på den där porrfilmen?


   
SvaraCitera

Det låter allvarligt och jag tycker du ska söka hjälp som de andra sa. Eftersom det kan vara svårt att söka hjälp så kan jag råda dig till att antingen gå till skolkuratorn eftersom hon kan hjälpa dig att få kontakt med en psykolog eller så kan du gå till ungdomsmottagningen om du vågar.


   
SvaraCitera