Forumet - 16-års kris

16-års kris

2323 0 20
har 16 års kris, jag vill inte bli äldre. Oroar mig för åldern hela tiden nästan. är femton år nu, och enda sen jag fyllt tretton år 2010 så började jag bli orolig, ville inte att det skulle bli 2011, för då blir jag ett år äldre - 14 år.
Jag är nu 15 år och typ 3 månader. Är det en stor skillnad från att vara 15 och 16? Jag menar är det något speciellt inom lagen elr nåt?
Hade sådana tankar när jag var 10-11 år. ett år närmare döden o.s.v.

Sonya:

Jag är nu 15 år och typ 3 månader. Är det en stor skillnad från att vara 15 och 16? Jag menar är det något speciellt inom lagen elr nåt?


Vadå, är du kriminell eller? Annars ser jag endast fördelar..

Spana också in:

S3ON:

Vadå, är du kriminell eller?


nej

Tashie:

Om du menar att du är rädd för att dig på egen hand och så förstår jag dig.


Ja, det är just det som oroar mig. Man får mer ansvar och sedan när man fyller 18 år så är man myndig. Då är man inget barn längre och har ingen bortförklaring om man råkar göra nåt på internet
Sonya:

har 16 års kris, jag vill inte bli äldre. Oroar mig för åldern hela tiden nästan. är femton år nu, och enda sen jag fyllt tretton år 2010 så började jag bli orolig, ville inte att det skulle bli 2011, för då blir jag ett år äldre - 14 år.Jag är nu 15 år och typ 3 månader. Är det en stor skillnad från att vara 15 och 16? Jag menar är det något speciellt inom lagen elr nåt?


Alla har nog åldersnoja någon gång i ungdomen, min riktiga panik kom när jag blev tjugo. Men man får väl försöka tänka att det händer något kul i varje ålder
Sonya:

Då är man inget barn längre och har ingen bortförklaring om man råkar göra nåt på internet


låter suspekt. men jag tycker faktiskt att mycket blir bättre med ålder. jag kan göra en massa korkad skit och ingen kan med någon trovärdighet hindra mig från det. någonstans går det väl en gräns när man inte längre kan leva som när man var typ 16, men jag känner inte att den kommit än, vid 25. man ses ändå som typ barn tills man är typ 30 idag, varför inte bete sig därefter, liksom.
Sonya:

vrf förbryllar det dig? jag menar, det är ju självklart att man inte alla tycker det är "kul" att bli äldre.


Jag tänkte aldrig så när jag var så pass ung. Tanken slog mig aldrig. Jag var... ja, bara ung helt enkelt. Levde livet. Jag blir förvånad när arbetskamrater i 20-årsåldern säger sig börja få åldersnoja... Varför inte ge det några år till innan man börjar oroa sig? Vad triggar det liksom? Jag är ju knappast ensam om att inte ha haft detta problem, men jag börjar bli förvånad över hur många det är som är så unga som dom är som börjar få åldersnoja. Jag menar... wtf.

[love]