Aviseringar
Rensa alla

16-års kris


Sonya:

har 16 års kris, jag vill inte bli äldre. Oroar mig för åldern hela tiden nästan. är femton år nu, och enda sen jag fyllt tretton år 2010 så började jag bli orolig, ville inte att det skulle bli 2011, för då blir jag ett år äldre - 14 år.Jag är nu 15 år och typ 3 månader. Är det en stor skillnad från att vara 15 och 16? Jag menar är det något speciellt inom lagen elr nåt?

Alla har nog åldersnoja någon gång i ungdomen, min riktiga panik kom när jag blev tjugo. Men man får väl försöka tänka att det händer något kul i varje ålder


   
SvaraCitera

hade ångest när jag skulle fylla sjutton. tkte sexton lät ball. nu i efterhand tkr jag att de snyggaste åldrarna är 17 o 19. inte 21 iaf. (HAR ÅNGEST)


   
SvaraCitera

Sonya:

Då är man inget barn längre och har ingen bortförklaring om man råkar göra nåt på internet

låter suspekt. men jag tycker faktiskt att mycket blir bättre med ålder. jag kan göra en massa korkad skit och ingen kan med någon trovärdighet hindra mig från det. någonstans går det väl en gräns när man inte längre kan leva som när man var typ 16, men jag känner inte att den kommit än, vid 25. man ses ändå som typ barn tills man är typ 30 idag, varför inte bete sig därefter, liksom.


   
SvaraCitera

Ursäkta min grymhet, men jag kan inte ta den här tråden på minsta allvar. Jag måste hålla med passaro.

passaro:

hahaahah

Att jag dessutom ser att fler haft åldersnoja innan 20 förbryllar mig.

[love]


   
SvaraCitera
Sonya
Ämnesstartare

Storchen84:

åldersnoja innan 20 förbryllar mig.

vrf förbryllar det dig? jag menar, det är ju självklart att man inte alla tycker det är "kul" att bli äldre.


   
SvaraCitera

Sonya:

vrf förbryllar det dig? jag menar, det är ju självklart att man inte alla tycker det är "kul" att bli äldre.

Jag tänkte aldrig så när jag var så pass ung. Tanken slog mig aldrig. Jag var... ja, bara ung helt enkelt. Levde livet. Jag blir förvånad när arbetskamrater i 20-årsåldern säger sig börja få åldersnoja... Varför inte ge det några år till innan man börjar oroa sig? Vad triggar det liksom? Jag är ju knappast ensam om att inte ha haft detta problem, men jag börjar bli förvånad över hur många det är som är så unga som dom är som börjar få åldersnoja. Jag menar... wtf.

[love]


   
SvaraCitera