Forumet - 18-årig oskuld

18-årig oskuld

2843 2 26
Har hoppat över ett år, så var ett år yngre än alla andra när jag tog studenten (född 94, är alltså 18 istälet för 19). Av olika anledningar har jag valt att inte ha sex än.

Går nu på folkis och där är det bara en handfull som nyligen gick ut gymnasiet. De jag umgås med är runt 25. Många är otroligt sexuellt erfarna och har verkligen gjort det mesta. De har såklart märkt att jag är oerfaren eftersom jag sällan dricker på sexfrågorna under "jag har aldrig", men ingen vet att jag egentligen är oskuld.

En 26-årig kille som jag gillar frågade mig och min kompis idag vilket som var det sjukaste stället vi hade haft sex. Lyckades undvika frågan, men jag vet att han sagt att han tidigare ville att alla hans tjejer skulle vara oskulder. Så just han skulle jag kanske kunnat säga det till, men blev så nervös.

Vad skulle hända om jag berättade att jag är oskuld (förutom att jag också är yngst i klassen)? Kommer folk tycka det är konstigt eller coolt, eller inget speciellt?

Snart kommer frågan komma upp... Hjälp!! [chocked]
Schism:

Den förnuftiga delen av befolkningen kommer inte bry sig.


Jag håller med Schism helt o hållet... Asså de som har problem med att, eller får dig att må dåligt p g a, du är oskuld, deras åsikter är inte värda att noteras ens... Känner du dig bekväm med att berätta det så kan de säkert göra det lättare, om de inte tillhör de vars åsikt du inte ska bry dig om... Lycka till! :)

Spana också in:

soundsystem:

Det där är väl någonting som endast du behöver bry dig om..? Förstår inte varför de skulle fråga.


Håller med i teori. Grejen är att det är så många som frivilligt har berättat en massa om sina sexupplevelser, och jag vill ju inte ljuga men samtidigt vet jag inte om det kommer bli konstig stämning om jag berättar.

Speciellt när alla är fulla och kör "Jag har aldrig" på förfester så brukar sådant komma upp, men även när man hänger några stycken hemma hos någon helt nyktra. Vet inte riktigt hur folk ser på att en 18-åring är oskuld
Alltså det är ju ett känsligt ämne det vet alla. Jag hade sex första gången när jag var 18. Kunde ha haft tidigare men ville inte ha ngn 1nighjtstand eller liknande. Är jag väldigt glad att jag höll mig ifrån nu när jag har min älskade flickvän! Men som sagt. Ingen bryr sig egentligen om någon är oskuld, det är bara man själv som bryr sig. Kompisar som känner dig kommer inte bry sig det minsta, men om ngn du inte känner så bra får reda på att du är kanske driver lite snabbt om det sen bryr han sig inte alls längre. Så det är verkligen inget att oroa sig för, för i slutändan är det bara en själv det handlar om. Kom ihåg det, ingen anaing bryr sig alls egentligen.[smile]
De enda som bryr sig om att vara oskulder osv är ju oskulder. Alla jag känner tänkte "jahapp" och så var det inte mer med det när man fick ligga, det är ju trevligt men den där föreställningen man har i bakhuvudet om att det skulle göra så stor skillnad stämde ju inte.
Crispy:

Vad skulle hända om jag berättade att jag är oskuld (förutom att jag också är yngst i klassen)? Kommer folk tycka det är konstigt eller coolt, eller inget speciellt?


Det har inte de med att göra. Så varför skulle det vara så viktigt för dem att veta om du har haft sex eller inte? (såvida de inte vill ligga med dig och bara vill ha erfarna partners)

Schism, soundsystem, Dan och Isola har väl redan sagt allt.
Crispy:

Vad skulle hända om jag berättade att jag är oskuld (förutom att jag också är yngst i klassen)? Kommer folk tycka det är konstigt eller coolt, eller inget speciellt?


De flesta lär anse att det är mer åt cool- än konstig-hållet. Tjejer kan ju förlora oskulden när de vill i princip, så det borde vara större chans att du blir hyllad än dissad över att du lyckats hålla ut så länge. [crazy]
Schism:

Den förnuftiga delen av befolkningen kommer inte bry sig.


Håller med totalt. O de som gör de... behöver ärligt talat växa upp, enligt mig. BIG FUCKING DEAL, brukar ja fräsa åt folk som e kvar på dagisnivån att nt kunna acceptera att andra väntat med sex [bigcheers]

och

mrman:

Jag är 21år och 3månader och fortfarande oskuld.


perfekt förebild, mrman [bigcheers] ingen idé att hispa, för ngn [crazy]