Forumet - 18 årig tjej 16 årig kille

18 årig tjej 16 årig kille

3066 0 72

Spana också in:

Äh, inte mycket till åldersskillnad! När man kommer upp i en viss ålder så... tja, slutar ålder spela roll. Ett tag dejtade jag en kille som är åtta år äldre än mig. Det kändes inte så farligt (bara vissa dagar), eftersom vi har gemensamma vänner och liksom låg på samma sociala nivå. Så länge den här sextonåringen i fråga känns att vara på samma nivå som dig, så är det inte så konstigt? Känner många tjejer med pojkvänner som är lite yngre. Brukar hålla rätt bra.
jag försöker o tänka på va vi e för personer och då e de tanakr på att han ha börjat sitta första år på gymnasiet o har allt framför sig jag ska snart ta studenten o flytta hemifrån o börja studera på högskolan. Känns som att trots den lilla åldersskillnaden är vi på två olika ställen i livet. Däremot verkar han väldigt mogen och det är troligtvis det jag fallit för.
Neurosedyn:

Två år är ju ingenting.


Agree.

Sandra915:

sitta första år på gymnasiet o har allt framför sig jag ska snart ta studenten o flytta hemifrån o börja studera på högskolan. Känns som att trots den lilla åldersskillnaden är vi på två olika ställen i livet


Ja, herregud! Han ska studera och du ska... öh... studera! Att du flyttar hemifrån är ju bara ett plus, kan ni knulla ostört. Jag tror du gör det till en större grej än det är med åldersskillnaden :)
Go for it!