Forumet - 18-års present till pojkvännen?

18-års present till pojkvännen?

12269 0 17
Hej! Min pojkvän fyller arton år nu på måndag (den 14 September) och min hjärna står still. Har ingen aning om vad jag ska köpa/ge åt honom. Behöver inte vara materiella saker utan kan också vara grejer som att ta med honom någonstans eller något liknande, behöver en ideér!

Kan ju vara svårt att veta vad man ska svara om man inte har någon aning om hur killen är men lite kort, han gillar att cykla, åka snowboard och skejta. Han har väl inte någon speciell stil precis men förslag på att köpa kläder osv. räknas nog bort eftersom han endast köper kläder som ligger över prisklassen 1000 kronor (märkeskläder, märkeskläder, märkeskläder), och det har jag inte råd med.

Men, har ändå funderat litegrann på vad man skulle kunna köpa, och det hade varit kul om ni hade kunnat komma med era åsikter, är jag tråkig om jag köper något som ett armband, märkeskalsonger eller liknande? (har nämligen endast haft en pojkvän tidigare som hann fylla år under förhållandet och han var hur lätt som helst att hitta saker till, har lite mer problem med denna!)


Grejen är ju den att han fyller arton och det känns som om man måste köpa lite roligare saker då?! Det är ju trots allt ganska speciellt att fylla just det här i Sverige.. NEED HELP! [censur][rolleyes]

Spana också in:

Köper du ett armband eller märkeskalsonger åt honom så suger du. Köp någonting coolt. Jag ska ge dig en kort formel som indikerar hur bra din present är:

5l + 2s + 10x = a
l = antalet lasrar
s = antalet skärmar
x = 1 om objektet har bröst eller kan ge sexuell tillfredsställelse på annat sätt, annars 0
a = total awesome-nivå


Så, om du t.ex. skulle gett honom en fleshlight med lasersikte (inte någon fjantig diod) och gameboy så hade den fått:
5*1 + 2*1 + 10

Alltså 17 i awesome-nivå.

Om vi testar samma sak på ett par märkeskalsonger så får vi:
5*0 + 2*0 + 10*0 = 0


Därmed kan vi med enkelhet se att mitt förslag var många gånger bättre än ett par kalsonger.