Forumet - 18+ (Ditt inlägg måste ha en rubrik på minst 5 tecken.)

18+ (Ditt inlägg måste ha en rubrik på minst 5 tecken.)

876 0 53
Jag skulle gå och köpa något att dricka efter skolan idag, tror jag gick till en konsum affär, men jag är inte helt säker. Hursomhelst så kollade jag i deras kylskåp där dom har typ lite mindre flaskor och burkar bredvid all annan läsk. Först blir jag skit glad när jag ser att dom faktiskt har Root Beer och sen så ser jag att man måste vara 18+ för att köpa energi dryck, (dom 2 sakerna är naturligtvis inte relaterade till varandra) sen när har dom satt en åldersgräns på det? Jag har inte sett det i någon annan affär. Jag bor i Stockholm, på söder. Jag vill även påpeka att jag personligen inte är någon energi drycks fantast, dricker det bara någon gång i månaden men jag tycker ändå att det är löjligt med en åldersgräns, särkilt en så hög en.TL;DR energi dryck, 18+ i vissa affärer, sen när? Har du sett detta själv?

Spana också in:

internet:

oh my gillar folk root beer på riktigt


Hur kan man inte gilla Root Beer
Image


Blivande_japan:

tycker det är bra, ungar ska inte missbruka energidryck, hjärtat kan bli ledset typ


Jag anser inte att energi dryck är tillräckligt farligt för att man ska sätta en åldersgräns på det. Sen så tror jag inte att det kommer bli en stor grej för som Harpyja sa
Harpyja:

Det var väl upp till affären själv om de ville ha det eller inte.


Och än så länge har jag bara sett 1 affär i hela Stockholm som har 18+ Har hört från kompisar att det är 15+ i kiosker som pressbyrån men det bryr jag mig inte om ändå.