Forumet - 180cm och 53kg. Behöver hjälp!

180cm och 53kg. Behöver hjälp!

1763 0 18
Många kommer nog att svara något sarkastiskt till den här tråden, men sanningen är den att jag varken vill klaga eller ha uppmärksamhet när jag skriver det här. Jag har haft ätstörningar i flera år, men det har aldrig gått så långt att jag på riktigt är rädd för att jag ska dö. Har börjat rasa i vikt och ser på mig själv att jag inte ser normal ut, men min aptit är helt borta och bara jag tänker på mat mår jag illa. Är aldrig hungrig och hittar alltid på en ursäkt för att inte äta middag med familjen. Däremot äter jag fruktansvärt mycket äpplen, säkert 15 om dagen, eftersom det är det enda jag kan få ner.

Är 19år och bor fortfarande hemma. Kom nyss hem från Australien och det var nog där det spårade ut, när jag och min tjejkompis bodde själva. När jag åkte i mars 2008 vägde jag 65kg. Nu i augusti väger jag 53. Jag är 180cm.

En vanlig dag dricker jag te till frukost, en apelsin eller äpple. Vad jag sedan äter beror på vad jag ska göra under dagen. Ska jag åka någonstans tar jag kanske en macka (alltid lingongrova utan smör med en ostskiva) eller vaniljfil med yoghurt. Vanligtvis brukar jag sedan äta middag med familjen, men nu går det bara inte så antingen så hittar jag på att jag ska gå ut med kompisar och äta eller så tar jag pyttelite och lämnar hälften.

Hjälp mig, vad ska jag göra?

Spana också in:

tjorven88:

Hjälp mig, vad ska jag göra?


Jag tycker att du ska söka hjälp.
Gå till ungdomsmottagningen och be att få prata med någon. Dom kan säkerligen slussa dig vidare.

Eller berätta för någon du litar på som kan hjälpa dig.

Du ska inte behöva må så här!
Hjälp finns att få, var inte rädd för att ta emot den.

Ta hand om dig[love]
tjorven88:

Nu i augusti väger jag 53. Jag är 180cm.


Det är jättelite! Du måste söka hjälp. Det är inte det lättaste att göra, tro mig jag vet. Det krävs mycket mod och det är inte heller alltid lätt att veta vart man ska vända sig. Ett hett tips är faktiskt att snacka med nån av NÄTVANDRARNA. De är jätteshyssta och kan hjälpa dig att hitta nån att prata med där du bor!
XTYLE:

Din vikt är normal, oroa dig inte


visstvisst.. [tired]

tjorven88:

Hjälp mig, vad ska jag göra?


Vi kan inte direkt hjälpa dig från ett forum, däremot finns det massor med hjälp att få, ungdomsmottagningen är ju lite för gammal för dig, men se till att prata med någon, som sedan kan slussa dig vidare till någon. Det är bra att du inte skjuter upp det här, så att det blir ännu allvarligare.

Sen är det jättebra att du har självinsikt att inse att det inte är bra att väga så lite som du gör. [smile]
hoppas det löser sig !