Forumet - 1årsdag!

1årsdag!

4528 0 43
Hej!
Jo jag har problem jag lyckas inte hitta nån bra present till min pojkvän på våran 1 årsdag [cry] Inget som är för dyrt...bara för att när han fyllde år fick han dåligt samvete av att jag gav han en present för 3500 kr XD så han vill inte ha nått sånt dyrt..
Men som sakt jag hittar bara dyra saker...

Snälla hjälp och tips?

Spana också in:

Wanking BC:

MEN FÖRFAN JAG ÄR TRÖTT PÅ DIG OCH DIN POJKVÄN NU KAN DU INTE LÖSA NÅGONTING SJÄLV??


Lugn och fin.. Djupa andetag..

Image

OnT:
Han behöver inte asdyra saker. Man behöver inte köpa allt man ska ge till någon annan, handgjorda saker kan ofta vara bättre, finare och när det handlar om en årsdag så är det ju vettigare att ge något som visar att du tycker om honom istället för att ge honom en klocka eller något dyrt. pengar är inte kärlek, kärlek är att lägga sin energi, göra saker så att den andra känner sig glad och omtyckt. Klippa, klistra och göra något som han kan sätta upp eller titta på, ett specialgjort foto på er två, att ni gör något speciellt den dagen han kan komma ihåg som att åka någonstans, ha bra sex, eller göra något romantiskt.

ska inte köra på wall of text nu, men gör han glad, pengar och saker är inte glädje, det är fejk, och med tanke på vad han sa så blev han visst inte jätteglad av din present.

Det kanske låter töntigt, men ett ex ritade ett par hjärtan på asfalt, mmsade bilden till mig, den gjorde mig jätteglad under resten av dagen, och det var ju inte direkt ansträngande av henne att göra något sånt, det var bara fint.