Forumet - 2-års förhållande tog slut, och nu kom jag in i bilden.

2-års förhållande tog slut, och nu kom jag in i bilden.

752 0 24
Jag skulle mer än gärna vilja se andras reaktioner på detta... Se vad andra helt enkelt tycker och tänker om en situation som denna.

Historien är att jag var tillsammans med en kille för två år sedan, han lämnade mig senare för min vän (vän och vän, skulle mer kunna kalla det för bekant eftersom vi aldrig lärt känna varandra på dessa 3 år vi har umgåtts). Dom var tillsammans i nästan precis två år och gjorde slut för ungefär lite mer än en månad sedan. Dom hade ett riktigt struligt förhållande... Ni vet, dom var en av dessa förhållanden då man trycker ner varandra psykiskt men älskar varandra för mycket för att lämna förhållandet.
Denna kille och jag har alltid haft något speciellt mellan oss även fast vi aldrig riktigt varit nära vänner efter att vi gjorde slut för två år sedan. Och när det gäller denna tjej så har hon aldrig gillat mig tydligen, och vi har aldrig varit vänner på riktigt. Det är väl ungefär allt ni behöver veta om hur allt var före en viss incident tog plats.
Två veckor efter att dom gjort slut så låg han och jag med varandra och enda sedan dess så har vi umgåtts åtminstone två gånger i veckan och vi gillar varandra ganska starkt men ingen av oss kan släppa hur dåligt hon mår över detta. Enligt mig så gjorde ingen av oss fel, det var bara fel tillfälle.
Grejen är att hon är helt hysterisk och kallar mig för saker jag inte ens tänker nämna, hon får honom att må överdrivet dåligt (vilket inte är bra på något sätt alls eftersom hans mentala hälsa inte varit på topp precis nu i nästan 7 år). Hon pratar ganska ständigt om hur hon tänker ta livet av sig, om hur hon vill ha kontroll över honom osv osv.

Vill gärna få höra vad andra tycker och tänker om detta... Har hon rätt att bete sig såhär även fast både jag och han bett om ursäkt och verkligen visat henne hur dåligt vi mår?

Notera även att det inte är 13-åringar vi pratar om nu, utan folk i 20-års åldern.

Spana också in:

Myksa:

Tänkte på någon annan tjej här på forumet som söp ner exet, knullade honom och vart gravid - endast för att inte förlora honom.


Gullig flicka [party]

"Tur" för henne att hon faktiskt blev gravid [rolleyes]

boredom:

Har hon rätt att bete sig såhär även fast både jag och han bett om ursäkt och verkligen visat henne hur dåligt vi mår?


Nej, det har hon inte. Antar att du aldrig betedde dig på likande sätt när han lämnade dig för henne?
lite osmidigt att hooka två veckor efter kanske, hur hon ens vet om det är ju en värd fråga..

hur hon reagerar.. vem hade inte tagit illa upp om man var i hennes sits? och ja det är slut osv.. på pappret är allt okej, men det är inte det i verkligheten.. klart ska inte hindra en, men jag hade reagerat likadant som hon..