Forumet - 20 år & oskuld + en 30-årig man.

20 år & oskuld + en 30-årig man.

4736 0 43
Nu är det så, att jag är en 20-årig tjej, och fortfarande oskuld. Nej, det är inte så att jag är en osocial unge som levt inom 4 väggar hela sitt liv. Jag är bara ganska kräsen och har aldrig sällskapat och vill inte syssla med one night stands.

Nu har jag träffat en härlig kille, han är 10 år äldre än jag. Om det här leder till något mer, så undrar jag om jag borde berätta åt honom att jag är oskuld?
Saken är nämligen så, att jag är skit rädd att jag då kommer att skrämma bort honom. Det har hänt 2 gånger förut: jag träffar en härlig kille, vi gillar varandra och är kåta på varandra, men då jag berättar att jag är oskuld vill de först inte tro sina öron och efter det behandlar de mig som en barnrumpa, vilket är otroligt jobbigt. Och de här båda två killarna har ändå varit lika gamla som jag. Jag vågar inte ens tänka hur en 30-årig man skulle reagera på nyheten..

Vad fan ska jag ta mig till? Knappast skadar net någon om jag låter bli att berätta, men jag tror att det skulle få mig att känna mig säkrare, om han visste att jag är oerfaren. Hur skulle ni göra?

Spana också in:

lilltösen:

Klart jag känner mig trygg med honom. Och har känt lika med de två andra. Det är ju precis det som är det värsta, jag känner mig trygg, allt funkar perfekt, tills de får veta. Det är som om någon drar mattan under ens fötter. Jag blir totalt värdelös i deras ögon.


Konstiga dom måste va, dumpa bara för den orsaken, låter stört.
Jag tycker du borde säga, man är den man är och är ju inget fel på dej bara för du är oskuld.
Är väl ett bra sätt att få reda på om person är något att ha också, dom förra killarna som dumpade för en sån liten sak var ju tydligen inte det.
Jag kan inte föreställa mig att han kommer att dissa dig för att du är oskuld. Det låter konstigt att man överhuvudtaget reagerar på det sättet. Lite omoget på något vis. Drar man sig undan en relation för en sån sak, kanske det är läge att jobba lite med sina prioriteringar gällande vad som är viktigt hos en partner. Minst sagt. [wink]

Det är nog ingen dum idé att berätta att du är det dock. I vilket fall som helst kommer han nog att begripa det, oavsett om du talar om det eller ej. Det är svårt att låtsas erfaren när man inte är det, framförallt därför att man då kanske inte slappnar av ordentligt, och gör man inte det så pajar sexet ändå. Kanske vill du ta det lite lugnt första gången och låta honom leda dig lite.
låter konstigt atthan skulle dumpa dig av det skälet, om han är seriös [confused]. det jag kan tänka mig är att hankanske kan tänka att "hon har inte levt ut alls o vill prova senare med andra", iom att han är äldre. men så tänker man ju normalt inteom man är förälskade ?
om han skulle tänka "jag vet inte riktigt om jag vill bli ihopmed henne, o vill inte såra henne genom att hennes oskuld", ja, då är det ju en schysst kille iofs, men nog inte den rätte för just dig.
berätta som det är och var sann, hade jag gjort. vill du ligga med honom utan att han måste lova en massa, gör det, annars bättre låta bli lixom (lr vänta).
lilltösen:

Knappast skadar net någon om jag låter bli att berätta, men jag tror att det skulle få mig att känna mig säkrare, om han visste att jag är oerfaren.


Blir inte alls förvånad att du skrämt iväg två killar innan, det hela handlar ju om att du lägger över massa ansvar på dom (förmodligen så de tagit det). Kan vara rätt så avtändande om det berättas på ett dåligt sätt. Bättre att säga sånt efteråt, sen att du är nervös är förståeligt. Om du är bra på att hångla är detta knappast mer komplicerat. Bli bara riktigt kåt innan [wink].
lilltösen:

så undrar jag om jag borde berätta åt honom att jag är oskuld?


jag tycker det läggs för stor vikt i oskulden överlag. om du tycker den är viktig ska du ju berätta. men tycker du inte det så behöver du ju faktiskt inte berätta, eller tja du kan ju berätta det i efterhand
Tack för så många bra svar!

kebu12:

Är väl ett bra sätt att få reda på om person är något att ha också, dom förra killarna som dumpade för en sån liten sak var ju tydligen inte det.


Sant. Det är bara det som är det konstiga att de två andra har verkat så vettiga och bra på alla sätt.. jag är så rädd att det ska gå likadant denhär gången. Visst är det lite sjukt att jag i princip kunde vara lyckligt tillsammans med någon av dem om jag inte berättat?

Asha:

Blir inte alls förvånad att du skrämt iväg två killar innan, det hela handlar ju om att du lägger över massa ansvar på dom (förmodligen så de tagit det).


Vad menar du? Att de känner att de får press på sig att de måste vara "bra" i sängen, eftersom de antar att jag kommer bara att ligga där som en död fisk?

Asha:

Kan vara rätt så avtändande om det berättas på ett dåligt sätt.


och nu lyder frågan förstås att hurdant sätt är ett dåligt sätt? I hurdant sammanhang skall jag ta upp det för att det inte skall bli ..bara fel?

UndercoverBrother:

jag tycker det läggs för stor vikt i oskulden överlag. om du tycker den är viktig ska du ju berätta.


Själva oskulden tycker jag inte är en så stor grej. Jag har ju inte väntat för att det har varit något som jag vill "spara", utan det har bara blivit så för att jag inte har stött på den rätta personen.