Forumet - 20 minuter i min rumpa

20 minuter i min rumpa

265 0 28
Det här håller fan inte! Jag spenderade just en halvtimme på att skriva en ytterst välutformad och elokvent tråd. När jag väl postar tråden så skickas jag till index-sidan med ett stort "fuck you" tatuerat på näthinnan. Tråden är givetvis försvunnen, och något felmeddelande får jag såklart inte.

Hade ni endast använt er av sessions för att hålla reda på vem som är inloggad och inte så hade jag kunnat förstå att det skiter sig om man inte gör någonting på tjugo minuter, men nu använder ni ju er av kakor - så hur kan det vara ett problem!?

Jag är inte den enda som drabbats av det här. Jag vet att många har stött på samma problem när de skrivit blogginlägg och dylikt.

Fixa det här. Inte om 6 månader. Inte om 2 år. Nu.

Spana också in:

nellnellnell:

Har du inte kryssat i så att du blir ihågkommen när du loggar in då? Tror inte att man loggas ut då.


Jag blev inte utloggad. Som jag sade så kan sessioner gå ut efter tjugo minuter om man är inaktiv, men UM använder sig utav sessionskakor, vilka inte försvinner efter denna tidsperiod. Av denna anledning så blev jag inte utloggad, men av någon outgrundlig anledning så försvann ändå min tråd.
"Tyvärr är det så det fungerar på sidor med inloggning, när man loggar in startas en session som avslutas 30-40 minuter senare om man inte navigerar runt på sidan. Detta för att öka säkerheten om man skulle besöka sajten från till exempel ett bibliotek."
Var svaret jag fick från Danling när jag klagade på det för ett halvår sen, är inte riktigt tillfredsställd