Forumet - 2012/paranormal activity

2012/paranormal activity

70 0 19
Hovnarren:

2012 verkar jättedålig.


håller med

Hovnarren:

Paranormal verkar inte jätteskrämmande.


nej men det är bra :p

Hovnarren:

ar inte sett någon av dem, rekommenderar dock att du väljer någon annan.


säg gärna vilken. annars är det typ dessa som vi väljer på. kan inte välja helt själv

Spana också in:

Paranormal Activity är hyfsat bra faktiskt. Den bevisar att man inte behöver en stor budget och flashiga specialeffekter för att göra en lyckad skräckfilm.

Har inte sett 2012 än, men skulle tippa på att den är sämre än PA. Har nästan bara hört negativt om filmen hittills.
Paranormal Activity var galet häftig och för en gångs skull en skräckfilm som fungerar och inte baseras på specialeffekter eller att man ska ha tusen monster som måste visas.

Den håller en bra nivå på läskighet/obehag genom hela filmen istället för att bara bäras på att det dyker upp läskiga saker bakom hörnen.
Det är sånt den blivit känd för och omtyckt för, sen blir inte alla rädda för sånt... men den är bra och briljant gjord och använder sig av så enkla men sjukt effektiva saker för att fungera.
Paranormal Activity var inte så jävla bra som jag trodde den skulle vara. Blev lite besviken faktiskt. Händer i stort sett samma sak i hela filmen. Hon blir rädd. Hon gråter. Han filmer. Hon blir sur. Det händer något i sovrummet på natten. Hon blir typ påverkad av något och gör saker som hon sedan inte kommer ihåg. Händer inte så speciellt mycket fimen.

2012 verkar bra däremot. Jag vill se den nu. :o