Forumet - 21 år och nätraggare... min långa historia

21 år och nätraggare... min långa historia

5711 1 65
Jag är 21 år (22 till vintern) och behöver er hjälp lite grann. Kommer berätta min historia lite här (vilket jag inte gjort till någon). Hoppas ni orkar läsa och ge mig tips på mitt kärleksliv! [y]

Jag har raggat ganska mycket under min lilla tid här på jorden. Speciellt på nätet. Där har jag hittat 3 seriösa förhållanden:

Första som höll 1 år (var omkring 17-18)
Andra som höll i 7 mån (var omkring 19 - 20)
Tredje som höll i 6 mån (var omkring 20 - 21)

Har väl träffat kanske 20 tjejer från nätet totalt som jag tagit en fika med eller gått på bio eller någonting sånt. Dejtat helt enkelt.

Sen jag blev 18 har jag dejtat kanske 4 - 5 tjejer från krogen. Och då var jag ändå väldigt aktiv när jag var 18 - 19. Var ute ungefär 3 ggr i veckan då. Visst har man fixat nummer från fler än 3 - 4 stycken... men det brukar inte leda någonvart. Låt säga 20 - 30 nummer kanske på 3,5 år nu...

Sexmässigt skulle jag nog säga att jag är ganska normal. Omkring 13 tjejer har jag haft sex med. Varav 5 från krogen/fest och resten från nätet. Det är lite skämmigt nästan att man fått fler tjejer på nätet än i verkligheten måste jag säga! [blush]

Jag känner mig inte desperat just nu efter sex då jag har en tjej som vill träffas och "umgås" [smile]

Utan jag letar efter någonting hyfsat seriöst. Är lite förhållandetypen kanske..! Men på senare tid har jag verkligen tömt alla ställen på nätet känns det som, och jag börjar skriva till samma personer utan att jag vet att vi snackats förut:

Helgon
Emocore
Happy Pancake
Playahead (när det fanns för något år sen)

Framförallt de två översta har jag verkligen tömt helt enkelt.

Emocore är det väldigt unga flickor på. Och det finns inte så många som är 18, 19, 20 i Stockholm. Och det känns inte så kul att snacka med 94or och 95or när man är 21 år liksom. Lite peddovarning.

Har väldigt blandade intressen. Allt från röka marijuana till att gå på Gröna Lund... till att sitta på biblioteket. Nu kanske inte jag gör någonting utav dessa varje dag. Men ni förstår säkert... både seriösa grejer och oseriösa grejer. Krogen börjar jag tröttna som FAN (ursäkta språket) på. Det är så himla tråkigt! Jag tycker det inte är kul längre med hög musik och okända människor och dyr sprit. Är jag den enda? [shake]

Så frågorna till er nu:

Vad skulle du göra i min situation?
Var kan jag hitta min kärlek? Nätet igen? Biblioteket är svårt tycker jag...
Har du något tips till mig?
Hur unga tjejer kan jag ragga på? 93or tycker jag är de yngsta... är det för ungt? (var tillsammans med en förut [blush])

Tack för att du läste... [rolleyes]

Spana också in:

variabel:

postgymnasial kvinna är ok I guess. >.<


Varför är inte 16/17 okej? Om man går 1an eller 2an?

Roll on:

Jag sa inte att du måste göra det, "alla" har ju en gräns, men låt inte andra sätta den åt dig.


Jo sant sant... Jag blir lite påverkad här. Förut tyckte jag det var okej med 16/17... Men nu vet jag faktiskt inte...
Buddah:

Så länge de matchar en mentalt så har åldern rent teoretiskt ingen betydelse. Rent praktiskt så är nog 18+ bäst.


makarooner:

Svar på frågan: Tycker 18 är okej [smile][y] men varför sätta en gräns? Finns säkert 16åringar som du kan vara glad med och göra dem glada. 6 år är ju 6 år men inte så värst mycket.


Det är mycket 18+ här! Är det peddovarning att ragga på 17åringar när man ska fylla 22? jag menar 4 - 5 år liksom. Finns det inte 20 års skillnad på par?
david_e:

Det är mycket 18+ här!


Det är som sagt en praktisk gräns. Personligen har jag inget emot om du raggar på 16-åringar, dock så kommer de inte in på krogen och kan fortfarande bli bestämda över av sin mor och far.

18+ känns mest praktiskt då de får göra vad fan de vill på eget ansvar.