Forumet - Klistrade trådar om populära ämnen

Klistrade trådar om populära ämnen

381 0 11
Enligt mig börjar det poppa upp alldeles för många snarlika trådar angående samma ämne i de seriösare forumdelarna, vilket kan vara irriterande. Vissa, inga namn nämnda (Sheriffen), har en förmåga att varje gång det har skett en misshandel där invandrare varit inblandade, skapa en ny tråd om detta. Varje tråd börjar då handla om samma sak - SD 2010, ut med invandrarna, låt dem vara kvar, den vanliga debatten med andra ord. Vore det inte smidigare och enklare att helt enkelt ha en sticky-topic om integrationspolitik?

Finns ju fler ämnen där detta skulle kunna vara bra, såklart. En annan jag kommer på såhär på rak arm är ju diskussioner runt IPRED och dylikt.

Mycket möjligt att detta är ett helt vädelöst förslag, men jag tycker det vore bra. [cute]
Buddah:

Folk som skapar trådar utan att söka i forumet skulle nog med största sannolikhet inte kolla klistrade trådar heller.


Fast en klistrad tråd försvinner ju inte bland mängden som en icke-klistrad gör, så den blir ju lättare att se utan att man behöver söka.

Tycker det är ett bra förslag. Värt ett försök iaf.

Spana också in:

Jag vill inte ha en klistrad tråd för integrationspolitik, det är en för bred fråga. Att ha en klistrad tråd för brottsrapporter är dock något som kan vara en bra idé.

Å ena sidan är det skönt att ha det rent och snyggt i forumet, å andra sidan är det synd om allt förvandlas till fem klistrade trådar and that's it.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


http://ungdomar.se/forum.php?thread_id=268101&action=sticky

Får vi se hur det funkar.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 2 - - - - - - - - - - - - - - - - -


McLuver:

Hans trådar borde tas bort helt.


Hans trådar bryter oftast inte mot några regler. Att de kan te sig fullkomligt idiotiska för dig och mig är inte skäl nog att låsa.