Forumet - 2år-jag vill göra slut

2år-jag vill göra slut

2549 0 132
ring upp honom, och säg typ "hej, asso jag tycker inte att vi borde vara ihop längre, du är ful och har liten snopp, jag kommer inte att svara om du ringer, så det är ingen ide att försöka. hejdå, ha ett bra liv. oh! juste, jag har varit otrogen." *klick*

så brukar jag göra[y] jättebekvämt[y]

Spana också in:

Wikingline:

hur in i helv'te ska jag börja?


Säg exakt som det är bara.
Faktum är att många gör slut när de är runt 20-årsåldern. Människan ändras väldigt mycket i den åldern, man blir en helt annan människa och folk växer ifrån varandra.
Well, det bästa du kan göra är att först säga exakt som det är och sedan lyssna på honom så mycket han önskar.
Wikingline:

Vårat förhållande har inte den där gnistan längre.


snacka med honom om det? han kanske tkr likadant

men annars så kan ni ju få tillbaka gnistan på ngt sätt på ngt sätt.. göra ngt nytt tillsammans lr så. ni har ju ändå varit tillsammans ett tag, jag tkr inte att göra slut är det bästa.. särskilt inte när det går upp o ner i känslorna för folk.. men om man är lycklig o älskar sin partner, vrf göra slut?
Myksa:

säga exakt som det är och sedan lyssna på honom


yepp, grejen är den att jag har precis börjat gymnasiet, ny skola, stad människor.. så känns inte som om jag vill liksom fortsätta med honom längre. om jag gör slut kanske jag ångrar mig, och då kan jag inte få honom tillbaka.. är rädd liksom. menmen.. sen tanken på att se honom men någon annan är hemsk. [chocked] många tankar i huvudet just nu.
DPope:

älskar sin partner, vrf göra slut?


Tro mig vi har redan försökt få upp den där gnistan redan, och den slocknar alldeles för snabbt. Grejen är den att det är andra som lockar nu, är trött på det gamla vanliga. Har börjat gymnasiet nu vilket betyder ny stad och nya människor..