Forumet - 3 års kärlek :)

3 års kärlek :)

2300 0 35
den 24 mars (Igår) Så hade jag och min kille varit tillsammans i 3 år :) Jag har fan aldrig varit så jävla lyckligt kär så länge. Det är totalt underbart och jag hoppas att det håller hur länge som hällst :)
Har aldrig känt någe tvivel om vårat förhållande eller något :)

Jag är 19 år är det någon mer i min ålder som också har/haft långt förhållande??
Vissa av mina vänner undrar hur jag kan hålla mig till en kille i 3 år. Jag förstår inte varför man ska ha korta förhållanden. Det krossar bara ens hjärta så mycket om man typ är tillsammans i 1 månad och sen är någon otrogen eller gör slut på grund av att man tröttnat på den andra.

Spana också in:

Conrad:

hoppar in för snabbt i förhållande-grejjen.


Ja det är juh det dom gör.
Det är det som typ sabbar för de flesta förhållandena. Eller att nån är otrogen.

Jag har en kompis hon är rätt så jävla elak mot sin kille. Hon sover över hos killkompisar som gillar henne och hennes kille är jätte svartsjuk. Men hon bryr sig inte om det för hon säger att hon inte är otrogen. Men vafan man kan väl vara lite snäll och bara umgås med sina killkompisar man behöver inte slagga hos dom. Men jag vet inte på vilket snällt sätt jag kan säga det till henne att vara lite snällare mot hennes kille.
Cherry89:

Men vafan man kan väl vara lite snäll och bara umgås med sina killkompisar man behöver inte slagga hos dom.


håller med!
personligen har jag låtit bli att sova med mina killkompisar sen jag skaffade kille... skulle ju inte precis gilla om min kille sova med sina tjejkompisar....
Myksa:

En nittonåring som skriver "hur länge som hällst".


Spelar det någon roll vikken ålder??

KamikazeTomten:

Han är otrogen med din bästa kompis


Ne för hon känner inte han :) Inte så väl ilf. Eller ingen av mina bästa kompisar känner han så väl. För dom bor 8 mil i från han och har typ inget som binder dom till den lilla förorten han bor i.
Meoow:

Jag och min kille ska fira 3 år den 17 maj, och det är bara så häftigt! Han blir bara hetare och hetare för varje dag som går och jag blir fetare


Vad kul :) Jag blev lite tråkig i stilen när jag var tillsammans med min kille i 2 år men nu så tog jag tag i saken igen och piffar till mig mer :) Vill inte se ut som något tråkigt troll.

nattkatt:

Jag hade varit tillsammans med min i 4 år när jag var 19, det höll 2 år efter det. sen gick det åt pipsvängen, men det var bara bra det


Vad vare som gjorde att det gick åt pipan då?