Forumet - 4 år yngre OK?!

4 år yngre OK?!

8408 0 77
Tja..
Nu ere så att jag har en tjej på g som är 93a.. 4 år yngre än mig.
Har träffat henne i en vecka nu och har kommit henne jävligt nära, hon sätter sig brevid mig hela tiden, vi sommarjobbar tillsammans, hon sätter sig brevid mig i soffan asnära och typ ba va göru när man fifflar me mobilen typ så.. Hon e riktigt fin inge fjortis eller nått..
Jobbar som parkskötare men de är mest slappa inne i fikarummet halva dagarna + luchrast på typ 2 timmar.. Vår handledare bryr sig knappt.
Så ska ska jag satsa på henne även om de kanske bara varar 1 månad?
Eller är jag för gammal?[tard]
De va en sjuk stund idag på firman när ja skulle hjälpa henne bära upp gräsklipparn in i bilen, hon titta på mig säkert 15 sekunder o bara smålog, så ja tänkte va fan :S men jag sa inget.
Känns som hon är sugen! Ska jag köra på?[smile]

Spana också in:

savemeimlost:

Inte om han ska ha ett fungerande förhållande med en 16åring. Visst skulle det funka men unga tjejer blir lätt kvävda av hur "seriösa" äldre killar kan vara.


Om man ser det så här, han är 20 han borde skaffa sig en självständighet och försöka bli oberoende av sina föräldrar.
Hon är 16 hon har ett par år att lala runt med sina väninnor.
Skulle de bli tillsammans så skulle killen bli ner dragen och tjejen skulle tvingas växa upp snabbt. Hon var ju 94:a då skall hon börja 9an och han fyller 20 i december och gick ut gymnasiet 2008 om siffrorna stämmer.

Jag tycker mer att året börjat gymnasiet är de bra.
fakotza:

Hon var ju 94:a då skall hon börja 9an och han fyller 20 i december och gick ut gymnasiet 2008 om siffrorna stämmer.


Hon är 93a precis som jag och min kompis som har en kille som är 20. Visst han jobbar har körkort osv och är ganska oberoende men det betyder inte att han vill leva ett "vuxenliv"

Ungdomsliv kan innehålla lägenhet, körkort och jobb bara det att man har en lättare syn på livet och allt kretsar inte runt barn och hus.
savemeimlost:

Ungdomsliv kan innehålla lägenhet, körkort och jobb bara det att man har en lättare syn på livet och allt kretsar inte runt barn och hus.


Nä precis men tjejer i den åldern som skaffar äldre killar är oftast dem som vill ha ungar och sån skit. Dem tror killen försörjer dem eller något.