Forumet - 50 miljoner afrikaner till Europa

50 miljoner afrikaner till Europa

1785 0 59

Spana också in:

50 miljoner infödingar som inte vet hur man torkar sig efter toa besök!
Bara för de har sämst land, så måste hälften av Afrika komma hit.
Och det är ju skit bra, bara för en världsdel som europa är väldigt bekvämt så måste alla människor komma. Ska det vara så jävla svårt att ta reda på sin egen skit!
De förtjänar inte att komma hit, därför det var inte dom som byggde upp europa. [mad]
Tack för ordet! [love]
nekromutant:

Nej, de är fel väg. Se till att skriva av alla deras statsskulder, snarare. Så får de bygga upp ekonomin själva, med lite hjälp på traven.

Man blir inte rikare för att man trycker upp mer pengar, det om något borde vi ha lärt oss.


Ah, det var egentlign så jag menade. Se till att ge den afrikanska ekonomin möjlighet att utvecklas, med viss hjälp utifrån.
Skartak:

Dom brukar inte vara så duktiga på sådant däremot


Alltså. Det kan bero på att vi lånade ut en herrajävlarns massa pengar till dem, höger om vänster, så att de istället för att kunna bygga upp sina länder istället måste betala av en enorm ränta. En ränta som flera länder till och med inte klarar av att betala, så att det i många fall har ökat med så mycket att ingen riktigt vet hur stora deras skulder är.

Det är ett sätt för oss att leva på dem. Det är småpotatis, men för att världen ska fungera som vi vill ha det idag så måste vi bibehålla det systemet. Det är därför vi kan ha tre bilar var, och de inte kan ha en bil på 20 000 personer. För att vi vill ha det så. För att vi tjänar på att ha det så. Helt enkelt.

I love Cheesypoofs:

Mjo, det vore kanske inte helt dumt.


Nej. Fast alla verkar inte dela vår uppfattning, Alex.