Forumet - 80-åring knivskuren i halsen.

80-åring knivskuren i halsen.

1402 0 66
Trigoria:

Och Ikeas "länge leve mångfalden" reklam som annonserades under artikeln får mig att tänka i vissa banor..


Hehe, den passar bra där. Dock är jag ganska säker på att det inte var något invandrarbrott.

Men är det inte lite sjukt att en 15-åring sticker en kniv i halsen på en 80-åring bara p.g.a frasen ''Flytta på dig!''? [censur]
Även om gubben överlevde så kommer han ju troligen inte vara varken trevligare eller socialare än en grönsak för resten av livet.

Spana också in:

Inte särskilt förvånande att sådant här inträffar. Vissa ungjävlar som går i exempelvis 3:an, kallar ju ofta sina lärare för hora och dylikt, utan att någon ens reagerar. Jag fattar inte vad det är som inträffat de senaste 10-15 åren. På min tid nöjde vi oss med att kalla vuxna för kärring alternativt gubbjävel. Varför är inte de där ungdomarna satta på anstalt sedan länge?
Någon måste väl ändå ha märkt att de har något allvarligt fel i skallen.
Comhem:

Varför är inte de där ungdomarna satta på anstalt sedan länge?
Någon måste väl ändå ha märkt att de har något allvarligt fel i skallen.


Man kan ju tycka det

Comhem:

Vissa ungjävlar som går i exempelvis 3:an, kallar ju ofta sina lärare för hora och dylikt, utan att någon ens reagerar


Det blir bara värre och värre
NUJÄVLARR:

Laddar du ner mp3or, filmer och annat från internet?


Nej, faktiskt inte om jag ska vara arlig. Jag brukar lyssna pa gratis internetradio och jag kor ett gratis operativsystem. Filmer brukar jag inte vara mycket for att se, kanske om nagon drar hem nagon och ska kolla. TV-serier brukar jag daremot ladda hem och se ibland.

Dock sa ar det idiotiskt att komma med ett sadant patetiskt indirekt motargument. Det tyder bara pa hur kriminellvaenlig du sjalv ar. Troligtvis sa ar du ute och misshandlar gamla damer sjalv, sa du tar at dig och maste namna faktum att nerladdning ocksa ar olagligt sa att du sjalv tror att det ar ratt att gora valdsbrott.

Jag hatar inte nagon som laddar hem saker olagligt. Min definition av kriminell ar de som begar valdsbrott och liknande. Varldens avskum. Man ar dum i huvudet om man jamfor nagon som laddar hem en mp3-fil, med en som ger sig pa en oskyldig manniska med kniv sa att denne far en hjartinfarkt och i stort sett hela livet blir forstort for.

Kom inte och skriv att du inte har pastatt nagot sadant nu, for din fraga tyder exakt pa detta..
Gladersmurf112:

nämen asså det är dålig stil att ljuga o säga att han blev knivskuren.


Citat från artikeln : ''Margit Andersson går då upp med matkassarna till lägenheten, så hon säger att hon inte såg så mycket av slagsmålet som följde sen. Hon tror att det var en pojke som mannen kom i handgemäng med.

När hon kommer ned till entrén igen ser hon hur maken blöder från sår på halsen och på handen.
- Det var så mycket blod, så jag gick upp igen för att hämta en handduk och så ringde jag polisen. ''

Ursäkta om jag drar förhastade slutsatser. Var vänlig tala om vad som hände. Hur lyckas man få någon att blöda kraftigt från sår på halsen? [tired]