Forumet - 9/11..en hemsk händelse som skakade hela världen.

9/11..en hemsk händelse som skakade hela världen.

6898 0 155
Idag är det exakt 10 år sen flera tusen personer förlorade sina liv i ett terrorattentat i New York.
Den händelsen är oförglömlig och sitter alltid som ett ärr i Amerika. Händelsen skakade hela världen, och alla mina tankar går till familjer som förlorat en som stod dom nära. Det som hände får fan aldrig hända igen. Så idag, krama dom ni älskar extra mycket och berätta för dom hur mycket dom betyder för er. Man vet aldrig när dom ska tas ifrån en.
Kärlek till er alla.[love]

cherney911terrorism_16915034.jpg

Spana också in:

Dan_the_ironman:

civila offer där: typ 3k?

civila offer i Irak under kriget: 20 000+


Ja? Jag har ju inte sagt nånting om att det som händer där är mindre hemskt än det som hände 9/11? Jag tycker att det är minst lika hemskt, om inte värre. Men jag valde att ta upp 9/11 dels för att det hände idag för 10 år sen, dels för att det är mitt första foruminlägg här då jag gjorde min användare idag och ville testa.OF 5:

själv sörjer jag mordet på Anna lindh


Det är bra. Man ska sörja för hemska händelser.
Dinzezys:

Men jag valde att ta upp 9/11 dels för att det hände idag för 10 år sen, dels för att det är mitt första foruminlägg här då jag gjorde min användare idag och ville testa.


Vem fan bryr sig om vad som hänt 3000 människor för 10 år sedan, varje dag svälter över 10000 människor ihjäl, försök förhindra det istället.
lazertits:

Jag kan tänka mig att det är bra för att man ska komma ihåg och aldrig låta det ske igen.
Annars ser jag inte riktigt meningen för utomstående att gå runt och sörja "för att man ska".


Nej men det var typ det jag mena [crazy]Dan_the_ironman:

Vem fan bryr sig om vad som hänt 3000 människor för 10 år sedan, varje dag svälter över 10000 människor ihjäl, försök förhindra det istället.


Det är det jag försöker, jag donerar pengar varje månad och skänker tankar till dom hela tiden. Jag kan inte göra så mycket mer.


kakalaka:

jag vill att du skapar tråd om det.

nu på en gång.


Ska ske.
Rödingajäveln:

Och det är 38 år sedan USA, ivrigt påhejade av nyliberala psykopater, störtade den folkvalde ledaren i Chile och istället installerade en fascistisk militärdiktatur.


Ja. Jag är halvt chilenare och är väl medveten om det.