Forumet - A la Familia 2

A la Familia 2

2008 0 5
Fia hade tagit ledigt några timmar idag, för idag var den första riktigt soliga dagen den här våren. Hon hade gått ut på vår stora altan och lagt sig näck för att få vårens första färg. Hon visste om att solen brukade göra henne kåt, och idag var inget undantag. Hon tyckte om att lyssna på musik när hon låg och solade och hade därför med sig Magnus MP3 spelare ut som jag hjälpt henne att fylla med ballader. Klockan var strax efter elva och solen stod som spön i backen, Både Malin och Magnus skulle va borta tills efter 14 så hon hade tre timmars avkoppling framför sig - trodde hon. Nu hade Magnus lärare fått migrän så hans klass hade fått ledigt från 10:30 och skolbussen kom hem 11:05. Fia hade legat ett tag och var nu i dagdrömmarnas värld. Hon nynnade med i musiken som kom från mp3spelaren och smekte sin bröst, framför allt låg hon och nöp och skruvade på bröstvårtorna på samma sätt som Malin tyckte om.

Hon hörde inte hur ytterdörren öppnades av Magnus och ej heller hur den stängdes, hon hörde heller inte hur han kom in i köket som vetter ut mot altanen. Magnus tittade och tänkte precis ropa hallå när han fick se sin mamma ligga med benen isär fingrande på sina bröstvårtor helt utan en aning om att hon hade en åskådare. Dessutom en åskådare som på det senaste knappa året börjat se just henne som en sexsymbol, ett runkmotiv som alltid funkade. Magnus hade alltid, från det att han var liten, klämt och dragit i sin snopp, som på det senaste året vuxit en hel del. Han hade fått utlösning på nätterna när han sov ett par år, det hade Fia fått bekräftat då det var hon som skötte tvätten i familjen. Men sen ett knappt år tillbaka så runkade Magnus både nu och då. Fia hade råkat kliva in på Magnus rum utan knacka för några månader sen med lite tvätt och fått se honom "in action" så att säga. Hon hade dock funnit sig och sagt att det var fullt naturligt, lämnat tvätten och gått ut. Magnus tackade gudarna för att hon inte hade kollat in vad han runkade till, det var nämligen ett antal fotografier som föreställde just Fia naken just när hon kom ut duschen.

Hur som helst, Fia låg och skrevade och Magnus kuk hade vaknat till liv. Han tittade och njöt av en syn som han bara hade drömt om fram tills nu sin mamma som gjorde det skönt för sig själv onani kallades det hade dom fått lära sig i skolan, ett ord som inte hade någon betydelse för Magnus fram tills detta ögonblick. Nu förstod han vad onani var för något och han njöt varje sekund. Dörren ut till altanen stod på glänt och han kunde höra sin mammas nynnade, hon missade tonerna i bland men det var den ljuvaste musiken som tänkas kunde i för Magnus just nu. Han ville bara se och njuta, men hon låg lite snett så han kunde inte se så bra inifrån köket. Han skulle smyga ut och sätta sig på bänken som stod mitt emot mammas solsäng och bara avnjuta sin mamma på första parkett.

Han hade tagit av sig skorna vid dörren så han gick nu i strumplästen, det var bra ur smygsynpunkt. Han tassade så tyst han kunde och satte sig ned lugnt och försiktigt, nu var han alltså bara dryga metern från sin solande mammas fötter, från sin nakna mammas fötter. Hon låg, som han hade sett inifrån, ganska brett med sina ben så ifrån den plats där han satt kunde han se rakt upp i hennes fitta som redan var blöt och upphetsad. Han, liksom jag, var svag för fötter så han visste inte var han skulle titta på hennes fitta eller på hennes fötter både hans mor och syster hade snudd på perfekta fötter, enligt honom och mig. Skulle hon slå upp ögonen så skulle han bara säga som det var, att läraren hade fått migrän. Vad han inte räknade med var att han skulle bli så kåt att han var tvungen att släppa ut sin kuk och runka den för att inte bli galen. Plötsligt rörde Fia på sig och Magnus frös, hon ändrade lite på sig, förde så ner högra handen och började känna på fittan, hon smekte runt om de yttre blygdläpparna och klämde lite runt hela musen.

Man kunde skymta klitorisen som var som ett stort smultron. Magnus var som trollbunden, han satt lätt tillbakalutad och njöt av synen, sakta drog han förhuden upp och ner. Så kåt som han var nu hade han aldrig varit. Hans kuk var hyfsat stor i normala fall när han hade erektion men nu var den sprängfylld, så pass att förhuden inte ens räckte täckte hela ollonet. Ollonet var för övrigt nästan blått och han kunde se sina egna hjärtslag om han hade tittat. Just nu var hans blick helt fixerad på sin mammas svullna fitta. Det enda som existerade för honom var hans mammas blygdläppar och klitoris som hade svullnat en del och antagit en mörkare röd färg - han märkte inte ens hur hon öppnade ögonen och fick se Magnus, sin son, stirrandes rakt på hennes svullna fitta. Fia stannade upp nån sekund, tänkte för ett ögonblick på lagen, men återtog sin massage och koncentrerade sig på sin clitoris, hon drog med långfingret upp och ner i skåran och vidrörde varje gång klittan. Hon förde även ner vänsterhan den för att dra tillbaka skinnet och exponerade därmed klitorisen ytterligare, den såg nästan ut som en liten bröstvårta. Fias bröstvårtor var ännu hårdare och hon var också mycket kåt - att ligga och visa upp sig för sin egen son - det var ju nästan straffbart, men det gjorde ju henne ännu mera upphetsande. Vart detta skulle ta vägen visste hon inte, Magnus hade ännu mindre koll på läget. Han var nu så kåt att rörde han på handen ytterligare så skulle han få utlösning. Han satt nu helt stilla och bara tittade på sin mammas hand som i små cirklar masserade sin hallonstora klitoris, hon drog upp fötterna ett stycke och delade därmed ännu lite mer på benen. Hennes stora blygdläppar delade på sig med ett blött ljud. Nu såg Magnus också hur Fias vagina kramade.

Han hade ingen aning om varför men av någon anledning visste han att det skulle kännas skönt att känna dessa kramningar - med fingret eller ännu hellre med kuken. Han kände att han var på väg att få utlösning trots att han inte rörde handen. Han började nästan få panik och ställde sig därför upp och skulle gå därifrån. Just som han ställt sig upp kom den första strålen med sperma - och den landade rakt framför honom på mamma Fias mage och bröst. Nästa stråle var ännu lite kraftigare och landade på hennes bröst och ansikte, över hennes läppar. Fia öppnade munnen och gav ett till ett djupt stönade samtidigt som den tredje strålen delvis landade i hennes i hennes mun. Hon gick upp i brygga och kom i en oerhört kraftig orgasm, smaken på hennes läppar gjorde den inte mindre intensiv - tvärtom - hon älskade sperma, och vetskapen om att det var hennes egen sons varma sperma som hon nu kände smaken av gjorde orgasmen nästan magisk.

Magnus fångade upp den fjärde strålen med handen och småsprang därifrån. Det skulle ju inte bli så här, han hade ju bara velat titta på mamma Fia, studera hennes underbara kropp som hade allt en ung grabb drömde om: snygg form, stora bröst, en rakad fitta och sen som pricken över i:et, till hans stora förtjusning, underbara fötter! Men sen hände något som han inte kunde kontrollera, hans kuk reste sig och sen vart bara allt fel trodde Magnus. Kvar ute i solsängen låg Fia och njöt av orgasmens efterdyningarna, kanske den mest intensiva orgasmen hon någonsin varit med om. Hon hade redan börjat drömma om hur hon kunde exponera sin kropp för Magnus. Hon hade sett vad det var för bilder som han runkade till, hon hade till och med känt på lukten att det var sperma som gjort fotona fuktiga, och nu hade hon verkligen fått allt bekräftat. Hon låg och slickade sig om munnen och drömde, framtiden såg mycket spännande ut.
timmywid:

jag vet vad en klitoris är för något och det e bara som jag säger


okej för när du säger det får man ju upp en bild i huvet av en hallonstor klitoris, man ba "den tjejen har det nog jobbigt, för tänk när hon ska ha sex och killen försöker hitta hålet och det inte funkar för att det är en jävla hallonstor kiltoris i vägen"[rolleyes]haha

Spana också in: