Forumet - åååka pendeltåg, jag är en loser baby

åååka pendeltåg, jag är en loser baby

527 0 24
fan vad meningslöst detta lov är och kommer att vara, inga resor är planerade förutom en as billig kryssning med ett par sunkiga vänner till familjen sen så ska man jobba också vilket är något jag ser fram emot. varför? jo för att det finns ändå ingenting roligare att göra i dethär pissvädret än att sitta inlåst i ett kontor med massa pappersarbete för att alla ens vänner är så okreativa att de inte vill hitta på något eller för att alla ska utomlands.

vill tågluffa runt i europa, någon som är på? [y]

090630 Sovvagn.jpg

Spana också in:

cassaaandra00:

jo för att det finns ändå ingenting roligare att göra i dethär pissvädret än att sitta inlåst i ett kontor med massa pappersarbete för att alla ens vänner är så okreativa att de inte vill hitta på något eller för att alla ska utomlands.


What comes around goes around
retstickan:

vart har du tänkt att åka dåå?


det har jag inte riktigt klurat ut ännu, gillar när man är lite spontan och bara hoppar på ett tåg och ser vart man hamnar men italien, tjeckien, ukraina, ungern, montenegro, litauen, paris (vet att det är en stad men det lär finnas tillräckligt mycket att uppleva där med alla fransmän att jag inte behöver besöka hela landet)och grekland är länder jag inte skulle tacka nej till att få se vad de har att bjuda på [smile]
vilka länder skulle du vilja åka till? :)
cassaaandra00:

vilka länder skulle du vilja åka till? :)


frankrike vet jag säkert. men österrike vore nice, har en tidning här hemma nånstans om att du har väldigt fin natur där.
italien vore också kul. men kvittar nog så länge jag har tillgång till telefon så att man kontakta någon om pengar skulle saknas ^^
retstickan:

grekland är väl lite risky? massa arga medborgare där


nä det tycker jag inte, finns ingenting roligare än att se på när någon blir upprörd över någonting helt meningslöst [bigsmile] tycker att greker med hett temprament är väligt sköna men det är kanske för att jag inte råkat ut för en som tagit ut sin ilska över mig men vem vet, ifall vi åker dit så råkar jag kanske ut för en. är det pga erfarenheter som du inte är alltför förtjust att åka dit?
cassaaandra00:

r det pga erfarenheter som du inte är alltför förtjust att åka dit?


nee bara att arga människor har en tendens att rikta sin ilska lite här o där bara det är i närheten liksom :P.

har bra minnen av grekland, varit där flera ggr. fast i semster orter dock.

men känslan av att allt inte är så kontrollerat är ganska befriande när man kommer till dessa länder
retstickan:

men känslan av att allt inte är så kontrollerat är ganska befriande när man kommer till dessa länder


idioter finns överallt, vi lär säkert stöta på ett flertal under resan men vi får inte låta det förstöra resan, tycker att vi borde ge grekland ett försök för att det finns fler postiva saker med grekland än negativa (som vi har kommit fram till ännu iaf)