Forumet - Aaarghff, flytta till sommaren då... :(

Aaarghff, flytta till sommaren då... :(

556 0 26

Spana också in:

elverpigen:

Har flyttat till studier, det suger just nu då jag inte har några i min klass jag naturligt klickat med och känner ingen här. Bor lyckligtvis bara en dryg timme hemifrån med tåg så det är möjligt att träffa gamla vänner utan allt för mycket tidsspill.


You see! Det är lite sånt jag är orolig över. Allting börjar om liksom, man känner ingen, man vet inte var något finns, man är så vilsen där bara! Flyttade du dit i sommar? Hur är det nu?
RadioAktivMakaron:

Flyttade du dit i sommar? Hur är det nu?


Flyttade dagen innan skolan började. Har tur och bor hos släkt här som kan guida runt mig när jag cyklat vilse. Just nu är det sådär, hoppas på att det blir bättre och jag orkar ta för mig lite mer. fick idag erbjudande att va med i en ungdomsstyrelse här med massa tjejer i min ålder typ som hittar på massa kul så just nu finns det väl förutsättningar för att det ska bli bra.
Blivande_japan:

flyttade 40 mil när jag var 16. överlevde. jobbigare att flytta runt i staden jag bor i än att flytta till skulle jag vilja påstå.


Ensam?

elverpigen:

Har tur och bor hos släkt här som kan guida runt mig när jag cyklat vilse.


Okej, då har du iaf någon du känner där. Lite jobbigt att åka helt ensam till ett nytt ställe ju, ingen aning hur det kommer gå!

Horrorshow:

Är det inte typ nio månader till sommaren? Du kan ju inte gå runt och ha ångest i nio månader


Mjo, that's right!